Napsat recenzi

super dovolena

Recenze hotelu Tigaki Beach Hotel **** (Řecko - Kos - Tigaki)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 631x
Recenze se líbila: 526 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bazény bazény
  • pláž u hotelu pláž u hotelu
  • pláž dál od hotelu směrem k solnému jezeru pláž dál od hotelu směrem k solnému jezeru
  • hotel hotel

super odpočinková dovolená, Tigaki menší letovisko, půjčili jsem si auto a projeli celý ostrov, jelikož není moc velký...jen na lodní výlet jsme jeli s CK.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

velký hotel, hlavně Němci, my jsme bydleli ve starší části - výhled na bazén, Němci v novější části, ale nevadilo nám to, v pokoji jsme netrávili moc času,

menší pokoj s balkónem, úklid každý den.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

velký výběr jídla jak na snídani i na večeři, mírná obměna, občerstvení se platí, ale to je u polopenze asi všude,

i jsme přibrali...:)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

hotelový bar v blízkosti bazénu, za pobyt 2x řecký večer, super bazény i whirpool, v bazénech jsme převážně bývali sami.

personal ok, domluva v nj, umí ale i ang.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

blízko asi 4min.chůze,přes alej s palmami, bílý písek, průzračná voda, někdy bylo moře bez vln, jindy zas vlny,pozvolný vstup, poslední den nám dost foukalo, ale jinak ne,

kousek dál směrem k solnému jezeru hned větší voda ale zas míň lidí...

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

mysleli jsme, že to bude větší letovisko, na nás moc klid-jsme pár bez dětí..

v blízkosti pár restaurací, kaváren, menší obchod, benzínka atd,.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

dovolená se vydařila, v půlce září kolem 35st. bez větru

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání