Napsat recenzi

Gaia hotel Kos - Tigaki

Recenze hotelu Gaia Village Hotel *** (Řecko - Kos - Tigaki)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 448x
Recenze se líbila: 309 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento zájezd jsem vybral hlavně díky pozitivním recenzím zde a na jiných serverech. Tímto děkuji za dobrou recenzi hotelu a přidávám svou.

Já se svou přítelkyní jsme zde byli 3.9. až 10.9. All inc, odlet Praha. Rád všem doporučuji tento hotel, protože jsme zde byli velice spokojeni. Nenastal zde žádný problém, vše proběhlo, jak mělo a naopak nás příjemně překvapily zdejší služby.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Dostali jsme superior apartma, hned u hlavního bazénu s pool barem. Nejdříve jsme měli obavy z hluku, ale kvalitní odhlučněné posuvné dveře na terasu se osvědčili. V klidu jsme spávali do půl desáté, v absolutní tmě (venku samozřejmě hluk a děti).

Klima v ceně, lednička také, hezky zařízené, nové, čisté. Úklid slibovali obden, u nás paní pokojská byla každý den včetně víkendu.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

All inc, bufet. Každý den výběr z mnoha věcí, super saláty, ovoce zelenina. Minimálně pět druhů masa, 3 pasty, 4 přílohy, nepočítám pečivo. Dobré věci jako tzatziky apod u každého jídla. Jinak jiné věci na oběd i večeři. Stejné zhruba jednou za 3až 4 dny. Každý den specialita na pánvi s přítomným kuchařem.

Negativum - jen stále jedna ryba, občas kalamari ragu nebo pasta či rizoto s mořskými plody jinak málo ryb. Čekal bych více darů moře. A zmrzlina, naše největší zklamání. Pouze na večeře a jen čoko, vanila. jahoda. Průmyslovky v krabicích, žádná dobrá, místní ovocná zmrzlina. (zde nechápu, že přes den zmrzlina jen pro děti na pool baru, my ji nedostali, ale bílý rum tam rozlívali, co hrdlo ráčilo, takže z ekonomického hlediska nesmysl, ale budiž)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Recepční super, kuchaři a číšníci také. Neustále doplňovali, i třeba 15 min před koncem. Nestalo se, že by člověk neměl byť jedinou věc, co byla ten den v bufetu. Odnášení nádobí a prostírání stolů neustále, takže vždy jsme zasedali k čistému stolu.

Bazén v pohodě, my radši chodili na pláž, ale jeden den jsme zde také lenivěli, kvůli pool baru.

Je zde plno animátorů, kteří hodně prožívají hry s děckama, takže pro rodiče doporučuju, dále vodní zumby apod každý den. Každý večer něco jiného, hraje hudba, animátoři se snaží, tématické večery. Kdo si zábavu nechce obstarávat sám, tak je o ně postaráno.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Písek, zhruba 500m od hotelu. Půjčovné 5-8 euro, my se tam s chlapíkem seznámili, měli jsem dva dny zadarmo. Postupný nástup do vody, ještě 20m od pláže voda do půlky, písek všude. Super. Docela málo lidí, pláž několik km, takže si člověk našel, co potřeboval.

Projeli jsme celý ostrov (byli jsme i na paradise, camel, sunny beach, údajně top beache na kosu s bílým pískem, kde ano bílý písek byl, ale po metru ve vodě přecházel na šutry a slizké betonové kusy) i jsme byli na výletě na třech dalších ostrovech, ale byli jsme rádi, když jsme zase šli na "naši" pláž.

Varování: Chodí zde maséři, přítelkyně si jednoho zaplatila na záda a hlavu(30e za půl hoďky), chlapík pořád tvrdil, že je hodně stuhlá a potřebuje pořádnou thajskou masáž. Dva dny ji bolelo za krkem a nemohla pořádně zvednout ruce a měla i na pohled žřetelně pohmožděná záda. My nedoporučujeme, jiní byli spokojeni. Je to na Vás.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Jakože řecko no. Žádná paráda, nicméně žádná skládka ani nepořádek. Vyprahlo, zarostlé pole apod. Kochaní se zde moc nekoná.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Super, klidně bych jel hned znovu na stejné místo.

Vyzdvihnu našeho delegáta M***, který byl super, vše zařídíl a domluvil, když jsem nepřišel na odjezdovou schůzku, tak mi zavolal a sdělil pokyny apod.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 38
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání