Napsat recenzi

Recenze hotelu Gaia Village 2013

Recenze hotelu Gaia Village Hotel *** (Řecko - Kos - Tigaki)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 176x
Recenze se líbila: 614 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Transfer z letiště do hotelu byl poměrně rychlý. Do hotelu jsme dorazili v 6 hodin ráno, na recepci nás přivítali a po krátkém čekáním (cca 10 min) nám dali klíče od pokoje (což se neděje všude), takhle jsme defakto mohli fungovat hned z rána a mít plnohodnotný den. S přítelkyní jsme byli ubytování ve starší části hotelu. Pokoj byl skromně zařízen, jedna skříň bez polic, takže jsme se za celou dobu dovolené nevybalili. Max šaty na ramínka apod. Více viz níže /ubytování/. Na pláž to z hotelu bylo 5 minut chůze místy po nezpevněné cestě. Pláž písečná s dostatečným množstvím lehátek (2 lehátka + slunečník = 5 až 6 eur, 1 lehátko a slunečník byl za 3 až 4 eura, cena se odvíjela podle toho jak moc v centru pláže jste, po stranách byly lehátka levnější a také tam bylo méně lidí! a hotel je situován spíše ke straně pláže :-) Tip: S přítelkyní jsme si kupovali většinou jen jedno lehátko za 3 eura, můj názor je, že si stejně kupujete jenom "stín" a na lehátku jsme stejně moc nebyli.)

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Po příchodu na pokoj, trochu zklamání. V Tigaki jsem již jednou byl v hotelu Ilios a ten měl teda ubytování hezčí a prostornější.

Pokoj malý tak na manželskou postel a po stranách noční stolky a skříň a u noh komoda s televizí a fénem se zrcadlem, u dveří na zdi věšák. Koupelna také malá ale dostačující..

NEJVĚTŠÍ PROBLÉM: Byly komáři! Prosím kupte si za 1 000kč před odletem v ČR nějakou moskytiéru nad postel a na hotelu si ji připevněte izolepou nebo to nějak vymyslete. To byl největší průser hotelu. První noc naprosto otřesná a když jsem si představil, že ještě 10 dní tak mě .... Nemohli jsme ani zavřít dveře na balkon a pustit klimatizaci (alergie). Navíc ta klima strašně smrděla. Sdělili jsme to delegátce, ta to reklamovala ale nic se nezměnilo do konce dovolené. Jinak noci jsou tam vcelku chladné, takže se to bez klimi v pohodě dá ale zas Vám dovnitř nalétají komáři, takže to chce fakt nejlépe koupit moskytiéru do dveří a pak i nad postel! :D Osobně nechápu proč to tak nemají řešené, když je to investice tak 1200,- kč. Na místě můžete koupit jenom repelenty a různé odpuzovače. Nám se osvědčila "spirála", kterou zapálíte na balkoně a ona kouřem odpuzuje komáry. Taky jsme tam jenom za tyto přípravky nechali 800,- bez většího efektu!

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Celkem podprůměrné ubytování dohání stravou. Nám tam dost chutnalo. Výběr velký. Dost zeleniny a ovoce, tak sladkého. Různé deserty apod.

Samozřejmě, se to trochu po těch 10 dní opakovalo ale to je snad všude.

Číšníci co odnáší nádobí ze stolů jsou příjemní a rychlí :-)

Pravidelně jsem si tam čepoval pití na pláž a nikdo mi nic nevytkl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Wifi 1 hodina za pobyt na osobu zdarma, jinak internet na jejich PC za tuším 4 eura. Personál příjemný. Hotel má dva bazény pro dospělé a jeden pro děti. U dospělých bazénu jsou bary. Nápoje nalévají do klasických plastových kelímků, které se vyhazují. Na baru Vám vydají kolik chcete nápojů, 1 člověk tak může objednat třeba 5 nápojů. Bohužel nenačepují vám Pet lahev, ale když si řeknete o 5 vod a přelejete to před barmanem do Petky tak nic neříká (je mu to jasné) takhle to dvakrát zopakujete a lahev máte plnou tak jako tak :-)

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře čisté, pláž také. Mírný vstup do moře. Písečná pláž se spousty lehátek. Každý den chodí týpek s koblížky . Chodí tam i asijatky a nabízejí poměrně drahé masáže chodidel.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Vzdálenost od promenády tak 60 m přesto na hotelu klid. Možnost procházek je taky obrovská jak po pláži nebo kolem slaného jezera..

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Osobně bych se vrátil. Již vybaven moskytiérou :-)

Jo ještě jsem si vzpomněl. Na baru přímo pod hotelem hrála někdy docela hlasitá hudba celý den až do půlnoci. Což by mohlo některým lidem vadit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 38
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání