Napsat recenzi

Gaia village hotel

Recenze hotelu Gaia Village Hotel *** (Řecko - Kos - Tigaki)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 473x
Recenze se líbila: 575 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • oběd oběd
  • dezerty dezerty
  • snídaně snídaně
  • jeden z bazenu jeden z bazenu
  • moře moře
  • bazen naproti recepci bazen naproti recepci
  • klidnejsi bazen bez baru klidnejsi bazen bez baru

Spokojenost s hotelem, dopředu jsme si zjistili potřebné informace. Počasí přelom září-říjen bylo ovlivněno 2ma dny dešťů, takže nám první den foukalo. Ostatní dny to nebylo špatné, teplota kolem 25 stupňů. K moři je lepší jít dopoledne.

Hotel podle nás na 3hvězdu super, 3 bazény, allinclusive po celý den, personál ochotný, byli jsme moc spokojeni.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Velmi mile nás překvapilo, že při dotazu na změnu pokoje (jelikož jsme byli se 7mi měsíční dcerou a tedy kočárkem a pokoj měl 5 schodů dolů) nám byl nabídnut výběr z dalších 2 pokojů. Úklid pečlivý každý den, aniž bysme dávali nějaký bakšiš.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Allinclusive byl k dispozici v podstatě celý den i mezi hlavními vlnami bylo možné dostat kávu, čaj, sendviče či buchtu. Vadilo nám, že nápoje jsou pouze ve 2dcl kelímků, takže musíte jít častěji. Jídlo dobré, snaha o každodenní obměnu alespoň několika chodů, dezerty vynikající. Pivo i víno si můžete čepovat při hlavním jídle sami, velmi chválíme, že není nutné se zdržovat ve frontě na tyto nápoje. Kvalita je místní, musíte s tím počítat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Na pokojích je TV, ovšem programy nic moc, pro Rusy, Němce a Poláky. Personál moc příjemný i bez bakšiše, pokud jej dáte, je to poznat.

V hotelu je jednoduché fitcentrum - nevyužili jsme.

3 bazény, voda dost studená, vše čisté, od rána již celý hotel uklízen.

Byli jsme se 7mi měsíční dcerou, takže záleží, zda jste ubytovaní u bazénu s barem, kde bývá večer dětské disco, to bylo dost hlučné v době uspávání, a to bylo mimo sezonu.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž písečná, moře po bouři již chladné a zaneřáděné chaluhami. Místní šéfové, co pronajímají lehátka se slunečníky vám nenechají se uvelebit před jejich místem, pouze za prostorem s lehátky nebo přímo u vody...

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu jako ostatně u všech hotelů celkem špinavé, navštívili jsme solné jezero, ale už tam nic nebylo. Působí neupraveně, odpadky, někdy smrad z odpadů.

Velmi příjemné bylo, že si meziměstským autobusem můžete udělat výlet do hlavního města i jinam za cca 2 eura a jízda trvá 20 minut.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Nejsme nároční a byli jsme spokojeni, pobyt splnil naše očekávání a doporučili bychom jej.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 38
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání