Napsat recenzi

Pobyt 8.6.- 15.6.2014

Recenze hotelu Kouros Palace Hotel ***** (Řecko - Kos - Mastichari)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 737x
Recenze se líbila: 392 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Animační tým vyráběl s dětmi indiánské čelenky Animační tým vyráběl s dětmi indiánské čelenky
  • Při hře na indiány Při hře na indiány
  • Večerní dětská diskotéka Večerní dětská diskotéka
  • Děti si samy malují trička Děti si samy malují trička
  • Pohled na moře se střechy hotelu Pohled na moře se střechy hotelu
  • Pohled na hotelové budovy Pohled na hotelové budovy
  • Dětská diskotéka Dětská diskotéka
  • Aquapark Lido - dětská část Aquapark Lido - dětská část
  • Aquapark Aquapark

Celkový dojem z hotelu je pozitivní. Je zde dostatek prostoru s lehátky okolo bazénů. I děti si mohou hrát okolo bazénu, nebo na trávníku. Pro děti je tady animační tým.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Měli jsme dva rodinné pokoje = každý se dvěmi prostornými ložnicemi se sociálním zařízením pod jedním zámkem. Postele veliké, dveře na balkon se sítí proti hmyzu, velký balkon. Uklízení probíhalo denně, čisté ručníky každý den, v koupelně byly k dispozici šampony, kondicionery, mýdlo, fén na vlasy. WC s koupelnou mělo okno na větrání. Skříně byly dostatečně veliké, vč. ramínek na šaty.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Stravování formou bufetu je výhodné, každý si vybere dle své chuti. Masa s omáčkami, pečená, grilovaná, ryby, zeleninové a ovocné saláty, dresinky, sýry. Pečivo vždy čerstvé, k obědu zákusky, pudinky, sladké buchty-bábovky. K obědu a večeři podávané víno, pivo, pro děti nealko džusy. Jen odpolední bufet by můohl být lépe zásobován - byly pouze tousty se sýrem a salámem, sladké buchty, kousky pizzy. Ovoce nebo zelenina žádná. U baru u bazénu byl mrazící pult se zmrzlinou, každý si nabral kolik chtěl. U večerního baru byla většinou fronta na nápoje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel je nový, ještě neponičený. Do vzdálenějších bungalovů vozí zavazadla golfovým vozítkem. Personál je vlídný, číšníci vstřícní, usměvaví. Animační tým se velice dobře stará o svěřené děti, vymýšlí pro ně různé aktivity. Jsou to mladí lidé, přesto měli obrovskou trpělivost a toleranci k náladám dětí. Každý večer měly děti diskotéku. Hotel po dohodě vypraví autobus do nedalekéko aquaparku - zdarma. Platíte si pouze jídlo, které si v aquaparku koupíte. Je tam spousta atrakcí, vč. velikého bazénu s vlnobitím. U hotelu si lze půjčit kola, motorky nebo auta. Naproti hotelu je malý obchůdek, který dodělali právě při našem pobytu. TV a internet jsme nepotřebovali - byli jsme na dovolené, tak jsme si odpočinuli i od tohoto.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Cesta k moři je přímo naproti hotelu po betonovém povrchu, pak už jen písečný povrch. Teprve se to tu buduje, vzdálenost 300m odpovídá. Pláž je dostatečně veliká, žádný nával, možnost slunečníků a lehátek (za nášeho pobytu za poplatek). Pláž je písečná, na pravé straně s velikými kameny, keré tak trochu znemožňují přístup do moře, ale zase zamezí, aby děti neutekly do hluboké vody. Na pláži je malý bar a sprcha.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Hotel se nachází na okraji, na samotě. K dalšímu hotelu to je necelý kilometr a do přístavu Mastichari - nejbližší vesničky to jsou necelé 3 km. Ale dá se jít nejprve po silnici, pak po plážové promenádě což je krásná procházka. Není to pro milovníky rušných letovisek. U hotelu není žádná kavárnička nebo jiná restaurace.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Byli jsme na dovolené jako velká rodina vč. třech dětí a všichni jsme byli spokojeni.

Výhodou je též krátký transfer z letiště, které je vzdálené asi 30km. Krásně můžete pozorovat letadla. Dokážeme si představit, že se sem někdy vrátíme. Doporučujeme rodinám s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání