Napsat recenzi

Dovolená na Kosu

Recenze hotelu Venos Apartments *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 79x
Recenze se líbila: 239 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • po přízezdu na nás čekala na apartmánu Venos voda a víno! V dalších dnech jsme našli na kredenci také dva melouny:) po přízezdu na nás čekala na apartmánu Venos voda a víno! V dalších dnech jsme našli na kredenci také dva melouny:)
  • Roselands Roselands
  • bazén Roselands bazén Roselands

Kos je nádherný ostrov, který si projedete celý za pár dní, nabízí krásné moře, přírodu i klid, doporučuji např. výlet z hlavního města Kos na lodi The yellow submarine, skvělý zážitek !

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Apartmány byly krásně čistě a každý den nám chodili uklízet. Spokojenost!

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava co se chuti týče byla výborná až na určité vyjimky. Jinak bych vytknul často se opakující variace jídel a při některých specialitách, konkrétně chobotnic s rýží byla jenom rýže... dále bych kritizoval jeden salát, který se skladal z rajčete, okurky, syru a bylinek a červené cibulky, ve kterém bylo kolikrát jenom rajče a žádná okurka.

Jinač jsem byl celkem uspokojen tímto gastronomickým zážitkem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Personál byl velmi vstřícný co se týče uspokojení potřeb hostů. Všichni byli moc milí a rádi si popovídali, nadšení, pokud jste se naučili pár řeckých slovíček. Zdravím především Lazarose, Anastazii, Willyho a příjemného lysého muže na recepci.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře bylo 600 metrů od našeho místa ubytováni, což nám mladému páru niják nevadilo, avšak veřím, že jinemu například staršímu páru by to zcela nevyhovovalo...

Pláž byla pěkná, ale bylo na ní naplaveno pomerně značné množství řas které plavaly i v moři asi do vzdálenosti dvou metrů od pláže, celkový dojem byl více než dobrý.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hodně krav, suché trávy a občas odpadky. Jinak v okolí nebylo nic moc zajímavého, ale byl tam klid a pohoda.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Skvělý

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání