Napsat recenzi

Nejhorší dovolená

Recenze hotelu Summer Village of Hippocrates Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 2 150x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Tento "hotel" bych nedoporučila ani největšímu nepříteli. Pokud nechcete mít zkaženou dovolenou, věřte tady spíše negativním recenzím. Tak znechucená, unavená a nevyspaná jsem se nikdy z žádné dovolené ještě nevrátila.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Uvádí renovovaný hotel, ale sypalo se co mohlo.Nad vchodovými dveřmi svítí světlo, které se nedá zhasnout, takže se dovnitř dostanete jen s obrovským houfem komárů, na které tam prodávané přípravky nezabírají, takže máte o celonoční zábavu postaráno. Ale stejně se nedalo žádnou noc kvůli hlasité hudbě a rachotu, který dělal majitel společně s hosty do rána, ani usnout.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

V rámci all inclusive žádný výběr a každý den úplně to samé. A abych na ostrově měla denně na výběr pangasia, kterého nejím ani doma, tak to je vrchol. Na pití se zapínal automat pouze v době jídla. Jako odpolední snack byly denně spálené koláčky tvrdé jako beton. Ovoce v jídelně žádné, ale hned vedle má majitel obchod a tam jakékoliv ovoce, jen si jej za drahé peníze musíte koupit. O výběru alkoholických nápojů ani nemluvím.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Renovovaný hotel - staré, pouze nově natřené postele, v koupelně prasklá hadice od sprchy, zdi pomalované krví od neskutečného množství komárů. Pokud si přikoupíte klimatizaci, většinou první dny nefunguje. Bazén starý s docela čistou vodou, lehátka ok. Ale to, co uvádí jako dětský bazén, snad ani nemůžou myslet vážně - hluboká díra napuštěná vodou, kde se Vám dítě tak jedině utopí. Na ráno, v den odjezdu nám bylo přislíbeno, že budeme mít k dispozici alespoň kávu, čaj. Bohužel majitel opět chlastal do rána, tekže chudák stihl vstát pár minut před odjezdem a automat zrovna nešel pustit. Tak nám u busu podával alespoň ruku...kterou jsem z dálky obešla.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře čisté, teplé, pláž uklizená.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Všude je to z tohoto hotelu daleko.

Půjčili jsme si auto a ostrov objeli, našlo se dost zajímavých míst, kde jsme alespoň na chvíli zapomněli, kam se večer musíme vrátit.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem z hotelu je jedna velká katastrofa. Při vzpomínce na něj se mi dělá nevolno. Absolutně vyhozené peníze. Hotel se hodí pouze pro lidi, kteří chtějí každou noc propařit, ostatní mají smůlu a přijedou zbití a unavení. Dobře si rozmyslete, než se rozhodnete pro tento hotel.

Ani jedna z uvedených možností se nehodí k zaškrtnutí!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 24 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Vlastimil Brůček: venos-clever... dovolená o jiných hodnotách - 26. 9. 2014 15:26

včera jsme se vrátili z ostrova Kos, ubytování venos clever. Byla to dovolená tak trochu jinak. Tento objekt je umístěn sice daleko od pláže(cca 700 m),ale zato máte k dispozici jiné netypické zážitky. Za budovou se pasou kozy a krávy, pěstuje se koření a člověk nasákne pravý řecký venkov, nikoliv jen konzumní snobské služby cestovních kanceláří. Cestou k pláži s možností si pohladit a nakrmit kozičku nebo kravku to lépe uteče. Moře čisté, pláže udržované a pohoda. Půjčili jsme si auto a projeli veškeré významné objekty celého ostrova. Na jihozápadě jsme se dostali po kamenité, téměř zapomenuté cestě až do místa ,kde nenápadnou pláž uzavírají skaliska a je tu naprosté soukromí a minimum lidí. Prostě Kos je místo,které stojí za to navštívit. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání