Napsat recenzi

Summer Village

Recenze hotelu Summer Village of Hippocrates Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 804x
Recenze se líbila: 496 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Všem kteří se chystají nebo přemýšlí o pobytu v tomto hotelu pozor!!!!

All inclusive není v žádném případě all inclusive. Snídaně o.k., obědy a večeře pořád do kolečka. Vadilo nám, že nebya v nabídce zelenina a ovoce. Pouze jednou za celý 10ti denní pobyt jsme dostali melouna. Zmrzlina která také měla být v all bohužel nebyla. Ano mohli jsme si jí koupit v marketu ale proč??? Jako svačinu jsme si mohli vzít bábovku, vlastně 2 druhy bábovky. Byla moc dobrá ale třetí den už jsme jí měli plné zuby. Voda na pokoji nebyla věčně k dispozici. Ano mohli jsme si pro ní dojít. Co se týče personálu tak opravdu upřímě je lituji, protože ředitel a majitel v jedné osobě je naprostý hulvát.

Uřvaný, neprofesionální, hulvát!!!!! Servírku několikrát opakovaně seřval přímo před lidma. Bylo mě jí dost líto a myslím nejenom mě. Co se týče uklizeček tak ty se moc snažili, bohužel opět jsme byli svědky řvoucího ředitele, a to jen pro to že jedna z uklizeček neztíhala. Chápu, pořádek musí být ale trochu profesionality by neuškodilo.

Navíc tento pán byl každý večer u baru totálně kantáry.

All inclusive bylo pouze do 10:30. Což nechápu, většinou jsou all do 12 hodin.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

V normě.

Všichni píší o komárech, mohu potvrdit. Také jsme lítali po nocích s plácačkama po pokoji.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Pořád dokola to samé.

Zmrzlina nebyla. Každý si rád dá tuto sladkůstku, obzvlášt když je venku 40 stupnů.

Voda jen na vyžádání.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Ředitel a majitel v jedné osobě katastrofa viz. výše.

Uklizečky se moc snažili, milé a ochotné.

Barman a barmanka(přes noc holka obsluhovala u baru a přes den pomáhala v kuchyni) byli moc fajn.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Docela daleko ale pěkná procházka.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí super. Určitě si udělejte výlet do hl. města Kos. Vláčekm do hipokratovi nemocnice.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Z deseti bodů bych dala max. 3.

Rozhodně se do tohoto hotelu nevrátíme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání