Napsat recenzi

Pracuji tam, tak vím jak to chodí !!

Recenze hotelu Summer Village of Hippocrates Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 1 999x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Tato recenze je pravděpodobně ovlivněna vztahem jejího autora k provozovateli hotelu.

zejména češi za mnou chodí z různýma výtkama a stížnostma.. Turisti z ostatních zemí jsou spokojeni... já vám teda tady napíšu jak to tu chodí, a jaxe věci mají.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

většinou pro dvě osoby...

pokoj : postele, skříně, zrcadlo , menší stolek,mini lednička, klima za poplatek, televize ( nestěžujte si prosím, že nejde chytnout české kanály !! )

koupelna : umyvadlo, záchod, sprcháč, zrcadlo.

balkon

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

každý den je k výběru.. výběr sice není až tak velký, ale myslím, že se nají všichni...

snídaně jsou formou bufetu a k večeři bývají dortíky... ty jsou obvzlášť dobré.

někomu připadá jídlo málo slané, hlavně tepelně zpracovaná zelenina, ale solničky a pepřenky jsou k dispozici.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

vybavení pokojů popsáno výše.

BAR - zde v době : 10:30-22:30 jsou zdarma: - "čepovaná" : cola, fanta lemon, sprite, limonada, ananas dzus, pomerancovy dzus, soda, voda ( tyhle napoje jsou s postmixu, takže se nedivte že jejich chuť nebude ohromující... káva, kapučíno.... a z alkoholu : pivo, červené víno, bílé víno, ouzo [ uzo] ...

( hodně lidí si stěžuje proč tam nepatří ještě vodka a jiné alkoholy... proč ? protože by jinak ten bar za chvíli zkrachoval .. tak už se mě tady na to neptejte... proč Ouzo ? protože je to jejich národní pití)

V baru pracují : přes den Niko, a večer Mano a já

DALŠÍ VYBAVENÍ: bazén s lehátky, malej bazének, houpačky, kulečník, wifi- která ne vždy funguje protože na ostrově je celkově špatný internet, stolní tenis

(- k bazénu se nosí pití z baru v tvrdém plastu, ale bohužel to hodně lidí porušuje a nosí tam skleničky. )

- MINIMARKET- hned vedle hotelu je menší obchod, který zavíra v 23:00

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

je necelý km od hotelu. k výběru jsou buď lehátka asi za 5-6 euro na den. ( večer už se za ně neplatí), nebo hned vedle je místo, kde si každý může lehnout kam chce na svůj ručník zdarma.. ( je na pláži velkej strom, pod kterým je stín, ale většinou je tam hned plno)

když hodně fouká, bývají odpoledne a večer větší vlny. K ránu je moře klidnější.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Pouze češi si stěžují že jsou pole málo zelené.. bohužel je to ostrov na jihu, kde půl roku neprší a nikdo nebude zalévat pole jen proto, aby se to turistům líbilo.

Marmari je klidnější vesnička, vyhovující spíše rodinám a seniorům. Dá se jít i večer tancovat- jsou v Marmari 2 takové bary. Nebo jsou pak ve městě Kos, kde jezdí autobusy a celkem drahé taxi ( bus 2 E, taxi 25 E ).

V Kosu je pekny pristav a spousta obchudku a restauraci. je zde i několik vykopávek.

DALŠÍ TYPY NA VÝLETY :

- Vesnička Zia: městečko v horách, pěkný výhled do dálky na moře, spousta obchodku atd.

- Kefalos: jeskyně, v moři je krásný ostrůvek z kostelíkem, zdatní tam můžou doplavat

- cestou na Kefalos se můžete stavit v Plaka - jsou tam volně žijící pávi, které

můžete krmit z ruky..

- z Kosu jezdí zájezdy do Turecka.. buď objednáte u delegátky za 40 euro i z průvodcem, nebo koupit v Kosu za 20 euro bez průvodce.

- a spousta dalších výletů - sopečný ostrov... , nebo i další výlety po ostrově Kos

- teď trochu odbočím - na ostrově je celkem dost komárů, protože jsou všude pole, i zdejší repelenty na ně moc nezabírají, mám odskoušený AUTAN, tensice málo kde mají ale zabírá. jinak na pokojích jsou na oknech sítě, ale je lepší si vzít nějaký odpuzovač do zásuvky..

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

celkový dojem mám dobrý, jinak bych nebyla na ostrově už druhým rokem :-)

- kdyby se někdo rozhodl, že tady pojede. Klidně se mě můžete zeptat na cokoliv.

zde je můj email : berurinka@seznam.cz

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Bará z baru: prej : Tato recenze je pravděpodobně ovlivněna... - 14. 7. 2014 19:36

zajímavé že na stránkách se píše, ze je recenze osobním názorem.. a ted tam pribyde : Tato recenze je pravděpodobně ovlivněna vztahem jejího autora k provozovateli hotelu. takže nikdo mě do recenze nenutil, vše pochází z mojí hlavy a z dobré vule popsat lidem, jak to zde vypada a chodi. Protoze kazdy ma rad jine veci a dovolenou si predstavuje jinak. Jedni potom rikaji, ze jim dovolena maximalne vyhovuje a jini, ze na takovou dovolenou nejsou. Kdybych byla ovlivněná, tak hotel vychvaluji az do nebes. ( psala jsem i negativa ) .Ale ja to napsala tak, jak to vidim ja z dlouhodobejsiho pohledu, ne jen s tydne, dvou... reagovat

Václav: Re: prej : Tato recenze je pravděpodobně ovlivněna... - 17. 8. 2014 19:47

Letos jsem v těchto apartmánech byl a můžu Báře (se kterou jsem se tam setkal )plně odsouhlasit co píše...podle mě je to ideální pro rodiny které nejsou moc na cestování po ostrově a chtějí mít klid...pěkný bazén,celkem slušné ubytování...dobrá kuchyně která nabízí skromnější výběr,ale přesto jsem neměl žádné výtky ke kvalitě jídla a vždy jsem si vybral. Do Marmari je to cca 800 metrů podle toho kterou cestu zvolíte,k moři 10 minut klidné chůze... Bohužel jsem měl možnost první den strávit v Pali Bay a to se s Summer Village srovnat nedá...bazén'' uprostřed sídliště''... takže když někdo bude chtít na myslím že neudělá chybu se Summer Village. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání