Napsat recenzi

Nevydařená dovolená

Recenze hotelu Roseland's Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 256x
Recenze se líbila: 357 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Toto ubytovací zařízení se tváří jako výborný tip. Opak je pravdou. Inzerovaná vzdálenost 600 m od moře je nejméně dvojnásobná a cesta vede doslova přírodním chlívem. Daleko horší je ale kvalita jídla. Majitel servíruje klientům jen to nejlacinější a nekvalitní jídlo.Jídlo ani saláty nebyly čerstvé a tak časté průjmy či zvracení nebyly vzácné. Nedovedu si představit jak to zde zvládali rodiče s malými dětmi. O nějakém výběru zákusků či ovoce nemůže být ani řeč. Ještě nikde jsme tak výrazně špatné stravování nezažili. Divíme se, že tak renomovaná cestovní kancelář jako je B** posílá klienty do tak špatného zařízení. Jen taková maličkost klienti ck dostali na cestu balícek s malou vodou, my jen neplnohodnotnou snídani. I to nám ukázalo jak se kdo o své zákaznky dovede postarat.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Ubytovací zařízení bylo velice skromné. To by nebylo na závadu, ale záchod neustále protékal a po opravě místního pracovníka přestal splachovat. Hlučnost mezi pokoji je veliká. Pokud natrefíte ne špatné sousedy máte velkou smůlu. Každé spuštění vody v sousedním pokoji představuje obrovský hukot.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Stravování katastrofální. Jídla absolutně nedochucená, nechutná, často spíše uvařené kosti než pečené. To bylo pravidlem u drůbeže. Tam se servírovalo to co se u nás prodává na polévku. Ryby pouze pangas.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení je starší, no jako v Řecku. Personál celkem milý a snažil se. Bylo vidět, že je pod tlakem. Co mohu pochválit je velký, pěkný bazén o který je dobře postaráno.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž dlouhá, písčitá. Pořádek by mohl být větší. Je vidět, že o tak veliké bohatství se nikdo nestará. Nečekejte, že zde někdo prosývá písek a uklízí pláže.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Absolutní vesnice se vším všudy. Máte tady celý den štěkot psů. Brzy ráno začnou všichni kohouti v okolí kokrhat a přes den můžete litovat apatické krávy co stojí celý den na slunci a pasou se na strništi hned vedle jídelny. Cesta k moři má nejméně 1.200 metrů. Ck inzeruje 600 metrů. Takový malý podvod.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Toto zařízení bych nikomu nedoporučila. Bylo to pro nás velké zklamání. Myslím, že kdyby delegátky více kontrolovaly co klienti za své peníze dostanou, tak by to také vypadalo jinak. Ale to by musely své práci věnovat daleko více úsiléí. jejich činnost je pouze náznak svěřené práce.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání