Napsat recenzi

Marebello beach resort Kos

Recenze hotelu Marebello Beach Resort Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 48 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu Marebello beach restort jsme byli ubytováni na přelomu července/srpna a s potěšením musím oznámit, že se nám tam velmi líbilo. Velmi pěkný a čistý hotel, příjemný personál, výborné jídlo.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Co se týče ubytování, nemám co vytknout. Hotel je čistý, udržovaný a moderní. V koupelně sice není závěs/dveře do sprchového kouta, tudíž je otevřený do prostoru koupelny, nicméně v Řecku to tak bývá. Pokoje jsou pěkné, vybavené velkou postelí (my měli třílůžkový pokoj - tedy letiště (manželská postel) a prostorné jednolůžko, malou televizí, skříní, mini ledničkou, nočními stolky a jako bonus balkon pro příjemné posezení (spousta pokojů má výhled na moře - zejména ty ve vyšších patrech). Recepce se nachází v přilehlém hotelu Thalasea. Přiletěli jsme ráno, okolo 9. jsme byli na hotelu a recepční nám ihned dala náramky a šli jsme na snídani. Sdělila nám, že pokoj může být přichystaný cca v 15:00, ale ať to zkoušíme i dříve - což se stalo a ve 12:30 jsme již bydleli. :)

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídlu nemám co vytknout! Každý den a každou tu jídelní směnu - tedy snídaně, oběd, večeře, bylo jiné jídlo. Jídlo bylo velmi chutné. Vařili jak místní, tak samozřejmě kontinentální jídla. Jediné, co bylo stálé, byly přílohy - hranolky, rýže (avšak různě ochucená), dušená zelenina, jinak bylo vždy jinak připravované maso - kuřecí, vepřové, jehněčí, ryba, omáčky, grilovaná zelenina, těstoviny apod. Jídlo je rozděleno - hlavní pult s teplým jídlem, na druhé straně koření a polévka, pečivo, samostatně stojí stoly se zeleninou, ovocem a dorty (které byly velmi lahodné) a vedle nich zmrzlina. V jídelně si člověk může dát vodu, džusy - pomerančový, ananasový a jablečný, ale samozřejmě si může poručit jakékoliv pití, které mají v nabídce, na baru, který stojí hned vedle jídelny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál byl velmi milý a ochotný. Pokoje jsou uklízené každý den, což se velmi cení, zejména vynášení košů v koupelně (protože v Řecku - na ostrovech se toaletní papír hází do košů). Ručníky se mění jednou za tři dny, případně dle potřeby. V pokoji není fén ani odpadkový koš na běžný nepořádek, pouze ten v koupelně, nicméně to nepovažuji za chybu - my si koš "tvořili" z malých igelitek z nákupu, které byly také pravidelně vyhazovány. Bazén je "otevřený" od 10 do 18 hodin.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře. Nenechte se zmást malým výklenkem na pláži přímo uprostřed na cestě z hotelu - jsou tam kamínky, tudíž ten vstup je horší, ale když půjdete doleva přes molo či pláž po levé straně, je tam písek, takže vstup do moře bez problému. :) Na levé straně jsou k dispozici lehátka pod slunečníky a nebesy, které stojí na celý den (tedy od rána) 5 €, v době po obědě do večera 3 € (muž, který je spravuje, se zeptá na název hotelu - možná i od toho se odvíjí cena :)). Moře je čisté, občas foukal vítr, takže vlny přinesly ke břehu trochu řas, ale to se stalo jen 2 dny v pozdějším odpoledni. Z hotelu tam vede cesta - jen přejdete úzkou příjezdovou silnici a jste na pláži, což je úžasné!

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí se nachází spousta obchůdků a restaurací. Jeden větší supermarket je kousek dál, cca 10 minut chůze po hlavní ulici - super pro večerní procházky. Přímo u hotelu je také autobusová zastávka, odkud se dá jet do města Kos, cesta trvá cca 30 minut, autobus stojí 2 € a 10 centů.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Hotel a celkové prostředí v blízkém okolí na nás působilo skvělým dojmem. Moc jsme si to užili, opravdu pohodová dovolená. :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání