Napsat recenzi

Opět na Kosu po 11letech:-)))12.září 2013,7dní

Recenze hotelu Aegean Bay Hotel (ex Pyli Bay) *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 301x
Recenze se líbila: 431 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • podvečerní pláž:-) podvečerní pláž:-)
  • podvečer hotel podvečer hotel
  • pohled z balkonu 2.patro pohled z balkonu 2.patro

Opět super dovolená,Marmari stále stejné jen hotel Pyli Bay dokončen,moře super,hotel perfektní,restaurace na 1*,nemáme si moc na co stěžovat,pro nás jen hodně důchodců,žádné děti:-(,ale po sezoně se to dalo asi čekat.půjčili jsme si kola na 3dny jedno 10eu,pokud chcete na nákupy tak buď na kole do Tigaki je to jen 4km ,jede se krásně nebo Kos. Hotel je krásný venku posezení křesla a stolky, když srovnám s Tunisem, tak tady to bylo mockrát lepší po všech stránkách, už jsme byli na více místech v Řecku, ale na Kos jsme se rádi vrátili.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

pokoje hezké,byli jsme ubytováni v nové části s výtahem,směrem do ulice,ale docela klid,aut pomálu,klimatizace,televize,minilednička,velká koupelna s vanou,sítě proti komárům,každý den úklid výměna povlečení,Vše nové,i matrce čisté bez fleků,pohodlné.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

nemáme výhrady,jídlo stále doplňováno,každý si vybere,jak dospělí tak děti,ovoce,zmrtlina 6 druhů,sladké zákusky 4-6druhů,ryby,maso kuřecí,brambory,rýže,opravdu kuchaři tam vaří perfektně,maso bylo vždy měkké i hovězí,jeden den i játra,no opravdu nemáme výhrady,snídaně jak studená kuchyně tak teplá,tmavé i světlé pečivo,med,džemy,sýr,feta,vajíčka,párky,slanina prostě hodně,i zelenina,výborné.dvakrát večeře venku ,grilovali .akorát v sezoně musí být asi dost fronty na jídlo,jednou jsme si neměli kam sednout večer a to jsme byli v zaří.jinak dva bary od 10-23hod.pití zdarma v incl,káva,čaj,cola,fanta,sprit,alkohol jsme měli jen ouzo,ale je větší výběr,jo pivko taky:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

v předu velký bazén s dětským,kousek dál v arealu další bazen s dětským,ale byli jsme spíše u moře.dětské hřiště,minigolf,tenis.hřiště.na recepci vždy ochotní,internet v hotelu 50cent15minut.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž je kousek 10min.pomalé chůze,lehátka,slunečníky 6eu,nevyužili jsme měli jmse osušky,občas fouká vítr,ale v tom vedru je to příjemné,na pláži půjčují a učí

Vindsurfing takže je pořád co pozorovat,po pláži krásné procházky,pláž jemný písek,u vstupu hrubší písek,ale malej chodil bez bot do vody,myslím není potřeba,jinak na potápění to moc není,jen tam plavou rybky a krabíci.Po pláži chodí vietnamky a nabízí masáže,které jak jsem koukala nikdo nevyužil.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Je to klidné letovisko,3krámky menší jeden větší ,jinak za zábavou se musí do Tigaki,nebo jiné letovisko větší,nám to vyhovovalo,asi 3půjčovny aut,motorek a kol.Doporučuji kolo a projet se,byli jsme před 11lety sice v apartmá kousek vedle,ale opět jsme se tam rádi vrátili,doporučuji výlet na ostrov Nisiros:-)Okolí tipické Řecko:-)co dodat.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Velká spokojenost,cena odpovídá,za pár let zajedeme zase:-)))doporučujeme.u moře občas vlny,ale malé nic hrozného.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání