Napsat recenzi

Skvělá dovolená !

Recenze hotelu Apollon Hotel **** (Řecko - Kos - Lambi)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 208x
Recenze se líbila: 879 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejsem příliš zvyklá cestovat na dovolenou s cestovní kanceláří a měla jsem trochu obavy, ale nakonec to bylo skvělé. Jelikož jsme měli koupený last minute, poměr cena a kvalita byla odpovídající.

Ubytování  průměrně (4/5)

Cestovala jsem sama s 10letým synem, takže dvoulůžkové pokoje byly v patře s pěkným výhledem na moře a do zahrad. Rodinné pokoje, které jsou v přízemí jsou možná méně atraktivní, ale celý komplex je obehnán zahradami, takže okolí je příjemné a přiznejme si, že do pokoje se chodí pouze odpočívat, takže i tak by to mělo být dostačující.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Měli jsme polopenzi a bylo to dostačující. Rodinám s malými dětmi doporučuji all inclusive. U bazénového baru mají celodenní možnost zmrzliny a nápojů (post mixy). My jsme mezi snídaní a večeří nijak nehladověli. A když, tak v okolí hotelu je spousta možností levných jídel. Doporučuji Tavernu Mike (cca 100m od hotelu), která má ocenění od Tripadvisoru, jídla do 10 eur, všechno homemade, pěstují i svoje bylinky, vyrábí i svoje marmelády (které prodávají, i když usměvaví majitelé mi ji dali zadarmo) a celkový dojem je velice příjemný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Moc služeb jsme nečerpali. Bazén je skvělý, účastnili jsme se několika animačních programů (aqua aerobic, vodní polo) a toť vše. Jinak programů poskytovali během dne i večera dostatek, wifi zdarma v lobby (recepce je dostatečně velká s pohodlnýmy křesly) nebo také možnost kulečníku či šipek (pro all inclusive zdarma).

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Oblázková pláž Lambi je asi 3 minuty chůze od hotelu a další pláž také 3 - 5minut od hotelu, která je písečná. Písečnou bych ohodnotila lépe. Pláže jsou všechny veřejné, jen slunečníky s lehátky buď patří jiným hotelům nebo za ně musíte zaplatit, případně si koupit nápoj u plážového baru.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Spousta taveren, barů, obchůdků. Město Kos se dá v pohodě dojít pěšky (cca 3km), kde to tedy žije :D.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Shrnula bych to jako výbornou dovolenou rovnající se mému očekávání. Z výletů bych doporučila se mrknout do Turecka (Bodrum). Asi 1h lodí. Sice se za 1 den příliš mnoho vidět nestihne, ale stojí to za to a za jednu dovolenou vidíte 2 země a prakticky 2 různé kontinenty.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 72
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání