Napsat recenzi

Apollon, Kos, Řecko

Recenze hotelu Apollon Hotel **** (Řecko - Kos - Lambi)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 065x
Recenze se líbila: 505 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel zepředu s terasou na stravování hotel zepředu s terasou na stravování
  • pláž poslední den, kdy byl velký vítr a moře přineslo písek pláž poslední den, kdy byl velký vítr a moře přineslo písek
  • hotel s vjezdovou bránou hotel s vjezdovou bránou
  • hotel hotel
  • bazén v hotelu bazén v hotelu
  • pláž Mylos pláž Mylos
  • pláž Mylos pláž Mylos

Jednalo se o klidnou dovolenou, žádné vyřvávání u bazénu až do pozdních nočních hodin, skvělé jídlo, báječný personál, počasí nádherné.

Doporučuji tuto dovolenou všem, kteří si chtějí odpočinout a užít si svou dovolenou.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel je čistý, neustále udržovaný, každý den probíhalo čištění bazénu, zametání lístků, vytírání, prostě vše, co by člověk očekával. Úklid na pokojích byl fajn, dennodenní výměna ručníků, vytírání. Pouze co se týče úklidu koupelny, myslím, že Řekové to moc neřeší. Tím, že v hotelu teče na pokoji poloslaná voda, je mi jasné, že ta sůl udělá své. Upřímně si ale umytou baterii představuji trochu jinak.

Hotel je jinak krásný, příjemný.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Stravování v hotelu Apollon bylo jedním slovem skvělé. Do hotelu jezdí i klientela s malými dětmi a proto některá jídla (hlavně vařená zelenina) byla trochu nemastná a neslaná. Je to určitě dobře. Stálé doplňování jídla i nápojů, skvělé červené víno. Venkovní terasa přístupná, kdo nechce horko může sedět v klimatizované jídelně.

Při každé návštěvě jídelny jsme měli krásné uvítání od pana provozního, který byl vážně milý. Slečny a paní, které se starali o odnos nádobí a sklenic byly moc milé a usměvavé. Polovina z nich byly češky, holky studentky.

Velký výběr salátů, každý den polévka, pečivo, těstoviny, rýže, hranolky, tzatziky, studené omáčky a pokaždé alespoň 3 druhy ovoce. nejčastěji vodní meloun, žlutý meloun, jablka, pomeranče, nektarinky. Výběr ze sladkého byl také velice rozmanitý.

Zmrzlina byla k dispozici celý den do nějakých 19:00, odpoledne ještě v lobby baru snack v podobě malých kousků pizza a něco na způsob fornetek co se prodávají různě po republice.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Od recepčních, přes provozní, pokojské - vše bylo perfektní, vždy pomohli s každou žádostí. Hotel má i tenisové kurty, kde vám zdarma půjčí na recepci rakety i míčky, billiard..

Profesionální přístup, který velice oceňuji.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Kdo hledá krásné bílé pláže bez kamínků a moře bez trávy nesmí hledat na pláži Mylos, na kterou jsem chodili my. Jsou zde kamínky (pouze přímo u moře) a vstup do moře je taktéž po oblázcích. Lehátka a slunečníky jsou ve velmi dobrém stavu, na pláži si akorát musíte koupit drink a za lehátka jako taková se neplatí. Tím, že si koupíte pití máte lehátka i slunečník na celý den.

Na druhou stranu od hotelu Apollon je už pláž více písčitá, ale upřímně tam jsme se nekoupali, takže nemohu podat recenzi. Byli jsme se tam akorát podívat v podvečer a vypadalo to tam hezky. Z pláže je krásně vidět na Turecko, které je vzdálené pouhé 4 kilometry. Moře jako takové je čisté, průzračné.

Na pláži je sprcha se sladkou vodou, bar a dokonce WiFi.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Vše co turisté potřebují je v dosahu. Lambi se už stává předměstím Kosu, takže po chodníčku nebo po pláži se dá dojít do Kosu opravdu velmi rychle. Akorát bych všem doporučila, aby si nejdříve opravdu dobře prohlédli veškeré obchody. Například kupování balené vody je nejlepší ve větším supermarketu Konstantinos, kde je to za zlomek ceny než u menších prodejců. Tento supermarket je směrem do města Kos cca 500 metrů od hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Dovolená na Kosu byla opravdu skvělá, hotel Apollon byl také skvělý. Ostrov má něco kolem 50km, takže jsme ho projeli za jediný den na skůtru. Je to tam opravdu hezké, doporučuji koupání v Kardameně a na Kefalosu se připravte na vítr :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 72
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání