Napsat recenzi

Nejhorší dovolená

Recenze hotelu Sunny View Hotel *** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 604x
Recenze se líbila: 433 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Kde je ta písečná pláž s lehátky??? :-) Upozorňuji, že ve vodě jsou opravdu ostré velké kameny! Ani v botech se tam nedalo vlézt! Kde je ta písečná pláž s lehátky??? :-) Upozorňuji, že ve vodě jsou opravdu ostré velké kameny! Ani v botech se tam nedalo vlézt!
  • Okolí hotelu. Vzadu moře s tou šílenou pláží. Okolí hotelu. Vzadu moře s tou šílenou pláží.
  • Okolí hotelu. Okolí hotelu.
  • Okolí hotelu. Okolí hotelu.
  • Pokoj Pokoj
  • Pokoj s mini televizorem. Pokoj s mini televizorem.

Pozor na chybné informace inzerované CK!!! Možná by se tam zástupci CK měli jet rekreovat, aby příště takové blbosti nepsali...

Ubytování  průměrně (2/5)

Díky velkému množství komárů jsme vůbec nespali. V oknech žádné síťky. Hotel na konci světa. Hned vedle hotelu docela frekventovaná silnice s křižovatkou. Často byl slyšet pískot brzd...

Ale uklízelo se pravidelně a celkem pořádně. Ručníky byly také měněny dle potřeby.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Snídaně: každý den to stejné, a to pouze toastový chléb, marmeláda, máslo, ten nejlevnější salám a sýr. Jinak nic. Nápoje: čaj, káva, občas mléko.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Celkem dobrý byl bazén u hotelu, ale kvůli bazénu k moři nejezdím. Také musím zmínit, že až tak milý personál hotelu nebyl. Problém byl s vrácením zálohy za trezor, kdy paní za barem dělala, že nerozumí tomu, když manželka chtěla zálohu vrátit. Podotýkám, že vracela klíče od trezoru, takže jí to muselo být jasné. Tak jsem jí to musel jít vysvětlit já...

Pláž a moře  průměrně (1/5)

Tady přišel největší šok! V inzerci je psáno: "Písečná pláž s lehátky a slunečníky za poplatek cca 500 m od hotelu." Vyšli jsme tedy ráno směrem k pobřeží. Po značně dlouhé cestě jsme došli k "pláži". A to byla katastrofa. Žádná písečná pláž s lehátky tam totiž není!!! Je tam pouze silnice a za ní kamenitý sráz. Po slezení srázu se dostanete k moři, které je sice čisté, ale je tam pouze kamenitá pláž (spíše takové smetiště s jedním rozbitým lehátkem pohozeným v kupě odpadků a naplavenin) a velké ostré kameny jsou i ve vodě, takže je "pláž" absolutně nevhodná ke koupání! Museli jsme tedy na slušnou pláž každý den dojíždět autobusem do centra Kardameny. A samozřejmě platit cestu tam a zpět. Prostě hrůza. Úplně nám to zkazilo celou dovolenou.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

V okolí hotelu není nic. Žádný obchod ani taverna. Třeba pitnou vodu bylo možno koupit jen v hotelu, a to značně předraženou. Takže jsme jezdili pro vodu do Carrefouru v Kardameně. Do centra Kardameny jedině autobusem. Často autobus vůbec nejel. Jak už jsem psal výše, nutno dojíždět do Kardameny. Tam už byla opravdu krásná pláž s průzračnou vodou a v okolí množství taveren a obchodů.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Sem už nikdy více! Ale někomu může samozřejmě takové odlehlost a samota hotelu vyhovovat.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání