Napsat recenzi

Varování!!!

Recenze hotelu Mitsis Norida Beach Hotel ***** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 2 659x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 4
  • No větší to fakt nešlo....pro 3 osoby (2xdospělí 1x dítě) No větší to fakt nešlo....pro 3 osoby (2xdospělí 1x dítě)
  • Veškerá skřín pro 3osoby Veškerá skřín pro 3osoby

Hotel má sice 5hvězd, ale ty dostaly asi jen na základě přítomného hotelu Blue Domes, který se nachází v resortu celkem 3 hotelů Mitsis na ostrově. Po příletu nám sloužil jako dočasné ubytování na jednu noc, protože v našem hotelu Blue Domes nebyly volné pokoje...:-) Zaplacená cena zájezdu ALL Inclusive = 77.770,- kč vč.DPH (2xdospělí a syn 4,5roku)

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoje typ Bulharsko rok 1947....připomínající stany Mongolských pastevců.....Velikost pokoje cca.3x4m + koupelna docela dobrá s mravenci...:-) Přistýlka polní lůžko vzor ČSLA 1958 Škoda, že nemůžeme přiložit lepší obrázky, neb to nešlo lépe kvůli malému prostoru pokoje vyfotit...:-) Trezor na pokoji na klíč oproti složenému depositu na recepci....:-) Wifi za poplatek...v dnešní době?....:-)

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Netestovali jsme, ale dle ostatních odvážlivců prý hrůza....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Vybavení zastaralé komplexně řečeno, Na recepci zcela neochotný a neomalený personál...neochota spočívala hlavně v tom pro nás cokoliv zařídit v Anglickém jazyce, protože dominuje jazyk Ruský....Anglicky se sice tvářit umí, ale kufry na pokoj celkem 50kg (4ks), jsme si z recepce odváželi sami, neb nebyl k dispozici žádný příslušný personál.....hezké že ...:-) No prý 5hvězd....teda.....:-)

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

POZOR....komplex Mitsis leží sice u pláže s pískem-kamenným štěrkem, který je však ostrý jako žiletky!!!! Doporučujeme na 100% boty do vody bez kterých si moc po pláži nepochodíte....Navíc tento hotel nemá ani dostatečný počet lehátek natož slunečníků, takže pozor pokud chcete ležet kdekoliv na lehátku (u celkem jednoho bazénu,nebo u moře) navíc ještě třeba pod slunečníkem, je potřeba vstát tak kolem 6 hodiny ranní a riskovat, že Vám depositovaný (za 20€) půjčený ručník=1ks někdo neukradne....:-)

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Děsné...no comment...pěkně se však při příjezdu vyjímá oněch 5 hvězdiček...hi,hi...:-)

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

FUJ !!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 17 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Dagmar: Reakce na recenzi - 29. 8. 2013 7:53

Tak nevím, zda jsme byli ve stejném hotelu!!!!!!!!!!!!!!Jen v bodech-angličtina velice dobrá a u všech služeb v hotelu včetně ochotného personálu v recepci, bazeny byly čtyři a žádné ručníky nikdo nekradl,jídlo bylo výborné a vybrali si všichni, skříň byla dost velká včetně psacího stolu s úložným prostorem, na pláži nikdo boty neměl ani děti ne.Byla to super dovolená!!!!!!!!!!!!!!! reagovat

Petra: Reakce na recenzi Hotel Norida beach - 21. 7. 2014 12:43

Taky si říkám, jestli Ti lidé byli ve stejném hotelu, protože mi se minulý týden vrátili a musím říct že nemáme jedinou výtku absolutně na nic.Pokoje každý den čisté, jídlo super,obrovský výběr.Pláže čisté a chodit se v tom dalo v pohodě.Každý zaměstnanec měl na starosti na úklid ten svůj kus a každý den bylo všude uklizeno, pláž, kolem občerstvení , hotel, no prostě všechno.Všichni naprosto milí a programů tolik , že jsme nevěděli, co dřív.Nuda rozhodně nebyla.Rozhodně doporučuji a rodinám s dětma určo.Tobogány super.Píšou 5 hvězd a je to naprostá pravda. reagovat

Veronika: Norida Beach - srpen 2014 - 23. 8. 2014 23:02

Recenze je naprosto smyšlená, jsem ráda, že Dagmar a Petra mají stejný názor jako já a to - perfektní hotel, perfektní dovolená!!! Hotel i pokoje čisté a každý den uklizené, jídla takové množství a takový výběr, že se snad nedalo ani všechno ochutnat - bylo výborné. Personál ochotný a s angličtinou neměl nikdo problém, výborné animační programy a sportovní aktivity jak na pláži, tak u bazénu. Pláž byla čistá, boty do vody nejsou potřeba, drobné kamínky, ale dá se v nich chodit úplně bez problému. Hotel si s přehledem zaslouží 5* a možná se jen rodina Hamplova chtěla pochlubit cenou a tím, že byli v Blue Domes aneb soudit hotel z jedné noci, kterou jak píše že tam strávili je trošku mimo - komplex se skládá ze 4 hotelů nikoli ze 3, bezén tam nebyl 1, ale 4, hodnotit jídlo aniž by ho člověk ochutnal?, osušek jste si mohla ukrást kolik jste chtěla, ale bez kartičky jste ji stejně nevrátila, takže je tam nikdo nekradl :-)...................a s angličtinou nikdo problém neměl, nebo??? reagovat

lp: Norida Beach - počátek srpna - 30. 8. 2014 7:23

Hloupost od počátku do konce. Vymyšleno. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání