Napsat recenzi

Dojmy z pobytu v 5 hvězd. hotelu

Recenze hotelu Mitsis Blue Domes Resort & Spa ***** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 710x
Recenze se líbila: 519 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

5 hvězdičkový hotel 8 denní pobyt v puvodní cene cca 40 000 Kč (!!!), last minut cca 22 tisíc- takto odpovídající servisu, který hotel aktuálně nabízí. Vzhledem k poloze hlavní budovy ve svahu, zcela nevhodny pro hypomobilni klienty , seniory s lokomočními problémy, rodiny s velmi malymi dětmi a kočárky- schody, terasovite uspořádány. Kočárek nutno přenášet v rukách po schodech.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Arcihtektonicky velmi pěkný , zahrady, hlavní členitý bazen s kaskádami, několik menších bazenů. Pokoje prostorné, klimatizace, minibar-all inclusiv, denne doplnovan nealko, pivo,balenou vodou. Koupelna dostatecne prostorna, WC, vana, sprchovy kout. Vymena rucniku denne. Prosotrna terasa, 2 polstrovana křesla, stolek.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

All inc.- snídaně stále stejná nabídka, v hlavní budově, tam i obědy, večere- bez větších rozmanitosti, bez nápadů. Shrnuto: brambory denně na 10 způsobů... Tématické menší restaurace- příjemné, personal na úrovni, nabídka pokrmů skromná, ale vzhledově a chutností nesrovnatelná s "jídelnou". Nevýhoda tém restaurací, den předem se obejdnat přes počítač, místa omezena, vyčerpána již časně zrána mezi 6-7 hodinou !! - potřeba si přivstat. V hotelu dále drobná restaurace německá s nechutným wurstem, nabídka hamburgrů, gyrosu. Maličká cukrárna s nabídkou rozmanitých zmzlin,nabídka 4-5 druhů zákusku bez větší obměny a palačinky. Sushi maličká restaurace. Jídlem v hl. restauraci jsme byli zklamáni, nedozrálé melouny, načichlá krájená rajčata z lednice. Tématické restaurace- řecká, italská,mexická a asijská super. Taková další drobnost z pohledu hygienického -máslo, margarin hned vedle horkých toustovačů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personal hotelu, povětšinou mladí lidé z Ruska, Polska, i Česka. Obsluha při snídani - zpomalení, nutno se několikrát doprošovat o kávu, či mléko při takřka poloprázdné jídelně, mladí "číšníci"neustále se připitomněle pochechtávající a v rodném jazyce komunikujici s následnými výbuchy smíchu. V období večeří, kdy přítomen šéf jídelny v obleku mladí hoši zcea ujiní než ráno. Obsluha v cukrárně a zvl. pak menší řecký koutek zcela otrávený, pitvořící se personál, dělající, že nevidí klienta. Opět nutnost "tvrdě" žádat základní zájem. Obsluha bierhausu a tématických restaurací na urovni. Barmani ve společenské místnosti přívětiví, bristní obsluha.Tam i Lenka- Češka, profesionálně vystupující. Velké minus hotelu-řecké uklízečky hotelu-katastrofa, zásadně "pracující" v odborových skupinách po 3-4, neustále se opírající a diskutující. Hlavní schody do hot restaurace omývají v době největší frekvence před a během snídaně. Slovní výkřiky zákazu vstupu na shody z úst řeckých uklízeček a příkazem obejit celou hlavní budovu chůzi do kopce. Během snídaně na terase uklízečky odsunující židle od stolů a umývají podlahu - prostě nepřípustné pro 5 hvězd. hotel !!!! Na recepci záleží na koho klient narazil vstřícnost i nevstřícnost.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž lehátka ve 3 řadách polstrovaná, ručníky na vratnou kauci. 1 ručník 20 euro. Přední a krajni lehátka již od 6 hod.ranní rezervována ranními ptáčaty. Moře čisté, možno bez obuvi, dále do moře velké ploché kameny. Okem vidět ruznorodé rybičky. Pláž. bar k dispozici, výměna osušek v daném dopoledním a odpoled. časovém intervalu. Animátoři nahánějící klienty hotelu k aktivní účasti na stereotypů.programu-šipky, petank, vodní aerobick. Večerní program- katastrofa.Ruské děti bijící na podiu animátory, následné hormadné bitky dětí, které samotní animátoři nejsou schopni zvládnout.

Nevýhoda pláže- žádný plavčík !!??V podvečerních hodinách na pláži s poletajícími ponechanými kelímky, dětské plenky se válicí. Zkrátka dáno charakterem a sociální kategorií klientely hotelu, kteří ubírají kredity tohoto hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

pastviny, pasoucí se krávy, občas koza, fíkovníky v okolí, plno olivovniku. Naproti hotelu ostrov Nisyros se "spícím" vulkánem- kam možno podniknotu výlet ( přes cestovku zbytečně předražené). Kardamena poblíž-odtut lodí na výlet. Půjčení auta- určitě ne přes delegátku cestovky či recepci hotelu- zbytečně předražené, volnou chůzi po pláži směrem ke Kardameně po cca 400-500 metrech rent car Nikolas - perfektni, co nabízí to i splní za přiznivé ceny. přistavení auta k hotelu, po návratu auta do pučovny odvoz zpátky do hotelu- bezproblémoví.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Kdybych měla dát 40000 Kč za týden pobytu byly by to pro mně vyhozené peníze. Za těch 22 tis a drobné - odpovídá. Ruská klientela z řad " podnikatelů" zcela ovládá atmosféru a chod hotelu, snaha " násilně přestavět" hotel dle vlastních nápadů. Perosnal automaticky mluví rusky, nikoliv anglicky. Je patrné ,že tento hotel je dostupný nejširším vrstvám rusky a polsky mluvící klientele. Adolescenti z Ruska laserovým přerušovaným světlem se nevhodně baví obtěžováním ostatních rekreantů.Personál posbíraný ze všech koutů východní Evropy převážně neprofesionální, otrávený. Uklízecí ženská četa hotelu - již no comment. V internet nabídce uváděny nepravdivé informace, malá zoo v hotelu- celou sezonu bez zvířat - ověřeno dotazem v recepci, žádní cestovkou proklamovaní poníci. Žádná proklamovaná luxusní tělová kosmetika Hermes v koupelně. Na uvítanou na Vás čeká láhev částečně již odšpuntovaného (!)červ. vína. Pozor !ubytování ( možnost se převléknout a osprchovat) jsme se dočkali po opak. evokaci na recepci až po 15,30 hod. Na Kos jsme přiletěli včasných dopoled. hodinach.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 14 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání