Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Island Resorts Maya Hotel (ex Valynakis Beach) *** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 837x
Recenze se líbila: 405 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 1
  • pláž před hotelem pláž před hotelem
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • pláž v mastichari pláž v mastichari

Kvalita odpovídající ceně. Celkové hodnocení kladné. Viz níže.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotel je nově zrekonstruovaný, pokoje jsou jednoduše zařízené, k dispozici malá tv s programem ČT 24, my jsme měli balkón s výhledem na moře, určitě lepší varianta, protože pár pokojů je situováno směrem do silnice a ta je celkem rušná. Na pokoji je k dispozici malá lednice. Koupelna se záchodem celkem ok, každý den uklízečka pokoj zametla, vytřela, vyměnila ručníky. Co nám trošku vadilo byl celkem značný zápach kanalizace kdykoliv se šel člověk sprchovat a taky když už v Řecku není možné toaletní papír splachovat do toalety bylo by fajn, když by koš určený právě na toal. papír, byl s víkem. Jinak ubytování pro normální lidi úplně v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Co se týká stravy tak my jsme byli spokojeni i když se jídlo opakovalo bylo chutné a bylo ho dosti pro všechny. Snídaně bílé bagety, toustový chléb, hodně zeleniny, balkánský sýr, máslo, sem tam vejce na tvrdo nebo různě zapečené vaječní amolety, dobrý sýr a nějaké druhy ,,šunky" alá u nás gothaj. Dále velmi dobrý bílý jogurt, kde bylo možné si k němu dát kompot z ananasu a broskví, 2 druhy marmelády, nutela, světlé a tmavé lupínky, taky dobré.Také bývala každý den jednoduchá bábovka. U hlavních jídel na oběd a večery jsme oceňovali, že hotel podával velké množství zeleniny, saláty, olivy, kukuřice, červená řepa, brokolice, baby karotka, zapečené lilky, cukety. Každý den byla nějaká těstovina nejvíce špagety se dvěma druhy omáček, sem tam penne se špenátem nebo brokolicí, jinak rýže, brambory, 2x bramb. kaše, hranolky, ryba, různé druhy masa. Obědy a večere byli dosti podobné, na večeři se podávala i polévka ,,sáčková." Co se týká dezertů každý den červený někdy žlutý meloun a nějaké takové ty medové buchty, sem tam nějaký perník. Jednou byla buchta s nějakou šlehačkou. My bychom ocenili větší výběr ovoce alespoň ke snídani nebo k obědu. K Pití nealko voda, sprite, cola, limo ananas, pomeranč, jablko, citron, káva, čokoláda, čaj. Z Alka pivo, červené víno, bílé víno, místní míchané nápoje , rum, vodka, gin, metaxa- samozřejmě místní, takže nečekejte zázraky. Celkové shrnutí: Pokud se nejedete na dovolenou ,,cpát" a jste normální strávnici určitě budete spokojeni s jídlem jako my.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení hotelu absolutně dostačují, krásný bazének, který byl čistý, lehátka se slunečníky u bazénu zdarma. Bylo možné zahrát si kulečník, fotbálek, šipky. Hotelový personál se staral pořád se uklízelo, obsluha baru a v restauraci super, usměvavá, laskavá, ochotná, snažili se pořád uklízet restauraci pokud něco došlo hned doplňovali. Určitě každý ocení Agátu, která se domluví snad všemi jazyky, perfektně umí i česky, je s ní zábava. Je takovým živlem na hotelu.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Poloha hotelu je super jste hned u pláže, uděláte pár kroků a z restaurace jste přímo v moři. Určitě každý ocení že je tudíž možné si brát nápoje přímo na deku. Moře průzračné, čisté, teplé, spousta ryb - na šnorchlování paráda.Plaž hrubší písek. Vstup do moře pozvolný ale kousíček dál kameny. Není to nic drastického ale boty do vody sebou berte. Pokud chcete jen písek stačí ujít pár metrů dál. Přímo před hotelem máte možnost vegetit na lehátkách. Dvě lehátka a slunečník za poplatek 5 euro. To se nám zdálo celkem dost. Pokud platit nechcete je opravdu dostatek místa si dát deku kdekoliv vedle. Pláž každý večer uklízeli zametali.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je jen pár kroků od centra, naproti hotelu je supermarket který je otevřen snad pořád, je zde spousta taveren, barů, diskoték, obchodů se suvenýry, přístav.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Dovolená parádní za super cenu odpovídající kvalita, doporučuji půjčit skůtr (levnější varianta) nebo auto a projet si ostrov, Určitě stojí za návštěvu krásné město Kos, vesnička Zia na západ slunce, severní strana ostrova s nádhernými plážemi v Mastichari a Marmati - zde si přijdou na své hlavně ti co holdují vodním sportům a mají rádi velké vln. Za návštěvu stojí výlet na ostrov Nyssiros, kde je k vidění vyhaslý vulkán. Jinak výlety u CK celkem drahé např. my jsem si právě zmiňovaný Nissyros koupili sami v přístavu za 35 euro pro dva i s autobusem k vulkánu a zpět. CK za tento výlet inkasovala 40 euro za jednoho ale s českým výkladem. Záleží na zvážení každého...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hana a Radek: SSSSSUPER DOVOLENa!!!!!! - 20. 6. 2016 13:44

18,6.2016 jsme se vratili z dovolene ,ktera byla uzasna,pocinaje nadhernym pocasim a konce vybornym jidlem,pitim,cistym ubytovanim,se spoustoukrasnych ,pratelskych a stale usmivajicich se lidi.Vsici moc mili!!!!Jedna z nejkrasnejsich dovolenych a vsem doporucuji.More nadhera,sice trochu chladnejsi,ale ono se otepli.V jidlu jsme nasli inspiraci,bylo to skvele a panu majiteli a jeho personalu velke podekovani a mnoho sil do dalsi prace,at vydrzi byt ,tak skvelijako doposud. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání