Napsat recenzi

Slabý průměr...

Recenze hotelu Summertime Hotel & Apartmány *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 826x
Recenze se líbila: 414 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Mini pokoj Mini pokoj
  • Trosky bývalé kuchyně Trosky bývalé kuchyně
  • ale bájo moře.... ale bájo moře....
  • společný balkonek se sousedy společný balkonek se sousedy

Prvotní šok z ubytování-staré zařízení, smradlavé skříně,oblečení jsme ani nevybalily, malý prostor, ryze účelové. Komáří rej, bez repelentu nejezděte. Hotel jede, nehledí se na kvalitu,ale na kvantitu. Čím více hostů, tím lépe. Ubytují Vás klidně i v půl kilometru vzdáleném hotelu Polyxeni-s funkčním bazénem,ale bez obsluhy..Velká nespokojenost takto zasažených klientů hotelu,ale nenadělali nic. Fotky cestovek u nabídky hotelu a realita - viz fotografie .Kdepak záclonky...

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Malé prostory, starý nábytek, ani kufry nebylo nač položit, oblečení do smradlavých skříní neradno dávat.Neustále mokro pod umyvadlem,nebezpečné kvůli uklouznutí,ale to nikdo neřešil. V Řecku se toto neřeší, bylo potřeba ubytovat přece další...a tak to jede.Ale v podstatě přímo u bazénu, oproti ostatním, kteří byli až půl km vzdáleni, i s dětmi..a několikrát denně docházeli tam, zpět...Navíc v hot.Polyxeni řádili mravenci okřídlení.Dejte si pozor, co máte ve smlouvě napsáno ohledně ubytování - Annex2 je blízko,ale na ostatní údaje dovedně skryté v textu opatrně.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Malý výběr, denně hranolky a špagety, ale obědy odbyté-ryba, mleté, někdy ani maso ne, večeře lepší. Z ovoce pouze melouny, případně broskve a pár jablek,což ihned zmizlo. Zelenina rajče okurka cibule-stále dokola.Poslepu by člověk našel už co kde leží,jak se to opakovalo.Najedl se člověk,ano,ale kdo si hlídá kilogramy, může být v klidu, tady to není o přecpávání se. A sladkým už vůbec ne-zákusky absolutně nejsou.Pouze nějaké misky s pěnou nebo želatinou.Průběžně doplňovali, místy se tvořily fronty, jak kdy.Hotel může být rád, že se klienti nenatlačí v jednu dobu, jinak by absolutně nebylo místo k sezení, i tak to bylo taktak.

Jinak zmrzlina po celý den k dispozici.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál se snaží jak může. Jsou zde převážně zaměstnáni Češi. Byli tam 14 dní říkali,a kdo ví, kolik z nich vydrží. Problémy ohledně slibů a skutečnosti z řeči personálu vyplynuly,ale to není na nás soudit. Uklízečky-zejména ta naše, bezva povídavá paní,v rámci možností se snažila, hlavně nahnat instalatéra na tu naši neustále tekoucí vodu. Lehátek u bazénu málo, nutno si je rezervovat ráno.Animační programy ani nekomentovat-slabota!Pro děti slabota, sem tam cvičení,a večerní program vám slíbí,napíšou na nástěnku-např. taneční večer, karaoke, čekáte, čekáte. A nic není.Pak se dozvíte, že chtěli ostatní někteří koukat na fotbal,a dostali přednost.To bylo negativní.Bazény čisté, v pořádku, ale pořád obsazené.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře vše vynahradilo. Teplé....mělké až hoodně daleko, pro děti ideální, asi dva dny vlny-silný vítr,ale většinou klidné. Možnost zapůjčení šlapadel, skluzavek.

Vzdálenost od hotelu asi 400m k velké pláži, 300m k menší pláži.Lehátka slunečníky za poplatek,nebo použít rohože,případně si dát pití v baru a můžete využít jejich lehátka bez problému.Čistota moře pokulhávala z důvodu písku-když vítr, tak zakalené.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí ok, velké možnosti nákupů jak v ulici, tak v nedalekém Sidari-asi 12min.chůze do centra. Mnoho taveren. Možnost vycházek na různé strany- do centra, do přírody, k další vzdálenější pláži. Nuda nebyla, bylo kam jít každý večer a Canal D Amour vzdálen asi 400m-moc pěkné místo.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Moře a bazény vynahradily nespokojenost s ubytováním a laxností vedení řešit vzniklé potíže /,mravenci,tekoucí voda../. Takže to bylo tak nějak vyvážené - nespokojenost vyvážila spokojenost...ale hotely jsou rozhodně lepší, hezčí, snaživější...tak bych nedoporučila tento. Není důvod pro doporučení. Ani my bychom se tam už nevrátili.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 49
z 100 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání