Napsat recenzi

POZOR na Annex SOFOKLIS (39.792015, 19.703087) - NEPRAVDIVÉ INFORMACE

Recenze hotelu Summertime Hotel & Apartmány *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 302x
Recenze se líbila: 300 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování v annexu Sofoklis. V popisku annexu je sice napsáno, že je to 50m k moři, ale vzdálenost hlavní silnice asi 1m a karaoke baru cca 5m už uvedena bohužel není. Také cena klimatizace uvedená (3 EUR, v poslední době změněná na 5 EUR) neodpovídá realitě - cena klimatizace na noc je 7 EUR. V popisku zájezdu bylo dále uváděné, že všechny annexy jsou v zahradě hlavního hotelu, samozřejmě také nepravdivá informace. Pokud chcete chodit do centra a bydlet lowcost (za nelowcost cenu) tak zvolte sofoklis, centrum je asi 100m s množstvím barů. Annex se nachází na těchto souřadnicích 39.792015, 19.703087 - zadejte si do google map

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokoj byl dostačující, poměrně čistý, nijak nevybočoval ani k lepšímu ani k horšímu. Podle očekávání. Postel, stolek, lednice, koupelna, klimatizace (7 EUR!) - většinou dělá na balkónu zajímavý rybníček. Pouze koupelna byla hodně zanesená vodním kamenem a absence závěsu u sprchového koutu a také absence stěrky měly za následek bázen v koupelně po každém sprchování. A JEDEN TOALETNÍ PAPÍR na týden taky nebyl úplně dostačující. Nejhorší věcí na celém annexu je jeho poloha, přímo u hlavní silnice a naproti karaoke bar, který slyšíte opravdu velmi dobře i když zavřete balkon, takže se zkrátka pořádně nevyspíte.Absence trezoru.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Oběd hrozný, na výběr hranolky, rýže, brambory, takže v podstatě k obědu pouze přílohy - vrcholem kulinářského zážitku byl párek zamíchaný v rýži.. Snídaně ok, při večeři se dalo vybrat - třeba 2 druhy masa atd., ale obecně velmi omezený výběr. Během dne nápoje alko i nealko volně ke konzumaci u bazénu, každý se obslouží sám. Po celý den zmrzlina, svačina - kousek bagety se šunkou a sýrem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení jídleny staré, plastové židle atd., personál vstřícný. Absence hlavního provozního takže do areálu měli volně přístup pochybní prodejci všeho druhu - masáže, náramky atd. a večer malé vycvičené cigošky nutily všem hostům růže. Samostatná kapitola je paní delegátka (v našem případě Markéta) - poměrně neschopná, i přes to, že měla celý blok popsaný stížnostmi na hotel a při každé informační schůzce s novými klienty si ji přicházeli stěžovat další a další (obvykle na to, proč jim nikdo neřekl, že bydlí přímo uprostřed dálnice - annex sofoklis), tak klidně lidem odpovídala, že si měli informace vygooglit. Když si dvě skupinky lidí objednali dvě auta na jeden den, tak objednala pouze jedno a ještě úplně jiné než si každá ze skupin objednala.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Městská pláž čistá bez odpadků, vzdálenost Sofoklisu od moře 50m. Moře velmi teplé, ale abyste mohli plavat musíte ujít snad kilometr. V podstatě bezvětří - žádné vlny. V okolí ještě malé pláže, bohužel většinou poseté placenými lehátky.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Kousek od hotelu je stoka, která ústí až téměř do moře, velmi velmi velmi zapáchající - tohle město tak trochu smrdí.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Hotel je určen pro chudé obyvatelé západních zemí - chudí angličané a pro východní země - poláci, rumuni, češi, slováci. To jsme se dozvěděli bohužel až na místě, když máte tuto informaci tak vám vlastně dojde proč je úrověň služeb taková jaká je. Zejména angličané ve velkém počtu s velkým množstvím dětí, které dělají bordel (absolutně bez pozornosti rodičů - ti si tam z vesela nakládají vodky do půlitrů) snad celý den, na pláž spíš nechodí, takže tam je možné před nimi utéct. ZÁVĚREM - NA INFORMACE OHLEDNĚ HOTELU I ANNEXU JSME SE BYLI ZEPTAT PŘÍMO NA POBOČCE A ABSOLUTNĚ NIC O TOM NETUŠILI, TAKŽE VOLALI DO CK, KTERÁ ZÁJEZD ORGANIZOVALA A TI SAMOZŘEJMĚ TAKY NIC NEVDĚLI, TAKŽE SE NENECHTE ZMÁST KECY DELEGÁTKY, ŽE MÁTE KUPOVAT ZÁJEZDY PŘÍMO PŘES CESTOVNÍ KANCELÁŘE A DOSTALI BYSTE VŠECHNY INFORMACE.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 49
z 100 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání