Napsat recenzi

Korfu- Sidari a hotel Sofia

Recenze hotelu Sofia apartments ** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 953x
Recenze se líbila: 608 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem z dovolené je úžasný. Určitě bych se sem chtěla zase jednou podívat.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Měli jsme apartmán pro 4 lidi. Každý pár měl svoji oddělenou ložnici. Ložnice byli jednoduše, ale hezky zařízené, co mi chybělo - tak skříň s policemi. Jedna skříň tam byla ale jen na pověšení. Kuchyň byla malá, nádobí opravdu jen pro 4 osoby. Dva hrnce, z nichž jeden z nich byl křivý, takže veškerá jídla jsme vařili v jednom. Co nás potěšilo, byl toustovač. Taky mi vadilo, že v koupelně nebyl závěs do sprchy a tudíž voda stříkala po celé koupelně a nebylo to čím vytřít.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Co nás překvapilo - tak teplá voda funguje podle toho, zda svítí sluníčko či ne, protože ohřívají vodu solárními panely. Takže si dodnes pamatuji větu od majitele "No shine, no water". Jinak majitel starší pán, ale byl hodně milý. Pořád se nás ptal, jak se nám líbí a zda nění nějaký problém. Umí tedy jen pár základních anglických vět, ale i tak se s ním dalo domluvit.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Od ubytování byla pláž zhruba 5minut, ale u silnice, takže jsme chodili kousek dál. Pláž jinak byla čistá, nabízeli tam spoustu vodních sportů a vyžití. Co mi vadilo - čistá ale zakalená voda od písku. Mám ráda potápění, ale tady s to nedalo.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Sidari město anglánů - všichni uměli naprosto skvěle anglicky, takže se tam dá domluvit. Lákájí vás do svých restaurací - jídlo báječné - doporučuji restauraci Calypso, která měla večer i různá hudební vystoupení jako například Abba, Lady Gaga apod. Městečko mělo jednu hlavní třídu, kde je plno restaurací, barů a krámečků. Na to, že jsme tam byli od 14-21 září, to tam ještě opravdu žilo.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Nejlepší dovolená, jakou jsme kdy zažili. Prostředí super, krásné pískovcové útvary - něco pro fotografy, sportovní vyžití, noční život, milí lidi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání