Napsat recenzi

Hodnocení pobytu

Recenze hotelu Joanna Aparthotel ** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 106x
Recenze se líbila: 232 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jsme manželé duchodci,nelíbilo se nám,že moře,pláž,obchody,město...byli daleko.

Hotelová doprava na pláž - velmi špatná.Svezli jsme se jednou....má být zdarma,řidič má na palubní desce kasičku,zřejmě kdo nezaplatí...tak už nejede.

Jídlo stále stejné,obklopené mouchama.Velký zápach z odpadku kolem dokola.

Příroda kolem moře nádhera....jinak nic moc.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

V pokoji když se otevřely dveře,nešla otevřít skříň,když se otevřela skříň,nešly otevřít dveře.

Dveře drhly při každém otevření o podlahu.V koupelně nesvítilo světlo,když jsme vše nahlásily,nikdo to neopravil.

Sprcha.....3 dny netekla teplá voda,při sprchování stříkala voda kolem hadice,na záchodovou mísu a kolem dokola.Závěs,který tam byl,byl upně zbytečný.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava - švédské stoly...nejhorší co jsme kdy na dovolené zažily - žádná uroveň.

Jídlo každý den stejné,plno much,které sedaly na připravené jídlo,takže někdy jsme odešly bez jídla.Některé nabízené nápoje byly nechutné.I obyčejná voda byla cítit savem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Pingpongový stul - křivě postavený,síťka otrhaná,nedalo se na tom hrát.Pálky zničené.

U bazenu chybí sprcha.

Za barem se pohybovali lidé v monterkách,aniž by něco opravovali,taktéž v kuchyni.

Jinak obsluha baru,byla v poho -chvála.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře a pláž pro nás příliš daleko.Doprava na pláž a zpět -nefungovala.Jelikož máme zdravotní problémy a nemužem až tak chodit,byli jsme u moře 2x.Jinak jsme trávili čas u hotelového bazénu......což jsme mohli i doma.

Příroda nádherná,moře špinavé.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Katastrofa,smrad,kolem dokola sklad odpadku.Cesta do města i k moři daleko a velký nepořádek a smrad.Dokonce jsme viděli potkany.Procházka v podvečer byla riziková,chtělo by to reflexní pásky,vzhledem k místním motorkářum a řidičum.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Za cenu kterou jsme zaplatili a jako duchodci našetřili,neodpovídá urovni nabízených služeb.Jsme hodně zklamaní z letošní dovolené.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání