Napsat recenzi

Hezká dovolená

Recenze hotelu Roda Garden Village *** (Řecko - Korfu - Roda)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 692x
Recenze se líbila: 509 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Krásné moře, pěkné ubytování a chutná strava.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytováni jsme byli v apartmánech v krásné a udržované zahradě.

Vše fungovalo, na pokoji byla klimatizace, lednice a fén.

Vše čisté, denně se uklízelo.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava dobrá. Snídaně bohaté, obědy menší výběr. Jako moučník zmrzlina, z ovoce meloun nebo broskve. Večeře bohatší s 2-3 druhy moučníků, které se stále opakovaly.

V jídelně stále nefungoval automat na nápoje, tak se nalévaly z lahví .

Venku u baru dopoledne i odpoledne zmrzlina a lehké občerstvení. Stále káva, čaj , nápoje z automatu i chlazená neperlivá voda. Dále pivo, alkoholické i nealkoholické kokteily. Všeho dostatek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál a služby bez problémů. Animátor fungoval dobře - aerobic v moři, šipky, stolní tenis, biliár, různé hry.Děti ho milovaly, učil je různé dětské tance a hry.

Moc nám ale vadilo, když jsme si zarezervovali lehátka u bazénu a za půl

hodiny jsme měli osušky vyházené na recepci. Dělaly to dvě pani recepční. Jedna tvrdila, že se může rezervovat až od 9.00hod. a druhá říkala, že tam musíme u lehátek být. Osušky jsme z recepce opět vrátili na lehátka a pak už nikdo nic nekontroloval. V žádných pokynech jsem ohledně osušek nenašla ani zmínku. Asi to těmto dvěma dámám dělalo dobře na duši, trochu ten pobyt lidem znepříjemnit. Jinak okolí bazénu OK a lehátka se denně oplachovala, všude naprostá čistota. Malý hotelový obchůdek je také dobrý.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Moře opravdu v těsné blízkosti hotelu, jen přes místní komunikaci. Vstup na pláž by si zasloužil alespoň 2-3 schůdky. Pláž písek s kamínky. Pouze 6 slunečníku. Ale bez problému se můžete dojít vykoupat od lehátka z bazénu.

Ve vodě cca 1m oblázků, pak písek. Vhodné pro děti, až dost pozvolné do, hloubky.

Voda krásně čistá a teplá. Dva dny jsme měli i krásné vlny.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu je docela síla. Není to zrovna hotelová upravená oblast. Po místní komunikaci, dojdete po pobřeží až do městečka Roda cca 15-20min. pomalé chůze.

Tam je možnost nákupu.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Protože na dovolenou jezdíme hlavně za mořem a sluníčkem, tak se nám tu líbilo. Dokonce jsem se na toto místo po pěti letech vrátila znovu a nelituji. Líbilo se tu i mojí rodině s malými dětmi, kterým jsem toto ubytování doporučila. Areál není velký, a je moc útulný. Měli jsme tu vše co k dovolené potřebujem - čisto, teplo, moře, dobré jídlo i ubytování.

Klidně bych sem jela znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: to byly dámy z recepce slušné - 21. 7. 2016 18:28

Jak se na lehátku nikdo delší dobu neobjeví tak hodím ručníky na zem a klidně si tam lehnu a řeknu že to sfoukl vítr.Nebo si myslíte že zaberete lehátka u moře i u bazénu a klidně jdete na výlet??? reagovat

Jitka: Re: to byly dámy z recepce slušné - 22. 7. 2016 8:47

Nikdy bych si nedovolila hodit věci, které nejsou moje na zem. Rezervace lehátek na dovolené je běžná věc. Vždy se jedná o jedno lehátko a to v době než se přijde ze snídaně. Ale je pravda, že lidé jsou schopni si ráno lehátko zarezervovat, celý den tam nikdo není a večer si osušky odnesou. I to se stalo. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání