Napsat recenzi

Pro nás jednou stačilo

Recenze hotelu Roda Beach Resort & Spa ***** (Řecko - Korfu - Roda)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 11x
Recenze se líbila: 45 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Obrovský resort pro 3000 lidí, 1000 pokojů, takže při all inclusive všude fronty,ale přesto se personál snažil udělat maximum.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoj v bungalovech v krásných udržovaných zahradách, byl tam klid. V pokoji byla cítit zatuchlina, takže jsme střídavě větrali a pouštěli klimatizací. Nebylo kde sušit prádlo a plážové ručníky. Možná proto ta vlhkost.... Denní úklid,koše a výměna ručníků v koupelně o.k. Měli jsme rodinný pokoj,děti měly postele v chodbě,kde nebyla klimatizace a nedal se ani vyvětrat. Na pokoji byl starší nábytek.Lednice nechladila, ale cokoli nahlásite na recepci,tak se snaží to ten den opravit nebo jakkoli vyřešit Není pravda,že bychom obden dostávali na pokoj vodu...jak tvrdila delegatka.Tu jsme si vyzvedávali večer na recepci,což nám nevadilo.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Velká restaurace a pochopitelně plno lidí a hluk.Výběr jídla velký, plno personálu, který roznáší nápoje.všichni se moc snaží. Všude fronty ale dlouho se na jídlo nečeká. Horší je to v lobby barech,tam je to na delší dobu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Animační programy super. Kdo má o tyto akce zájem,určitě si přijde na své.Personal skvělý,všichni se moc snaží,jak u palačinek, zmrzliny, nápojů...

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Na takový počet hostů málo lehátek, vše obsazené, ne lidmi,ale ručníky! Písečné pláže,takže zakalené moře, málo vody,po cca.50 m se dá i plavat Pláže ráno uklizené.

Na pláži hodně atrakcí. Delegátka tvrdila,že šlapadla jsou zdarma,to ale není pravda. Vše za 15 až 20eur. Ale stojí to za to! Plážové ručníky za poplatek vratnou zálohu 20eur,ale ne vždy měli na recepci na výměnu....takže když nemáte to lehátko,tak ty špinavé mokré ručníky od písku máte na pokoji až se vám poštěstí výměny

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Několik bazénů v celém areálu,takže i ze vzdálenějšího bungalovu jsme měli blízko bazén,ovšem opět bez možnosti si lehnout na volné lehátko. Pokud nepatříte k pohotovým ručnikovým turistům ,tak nemáte šanci se pohodlně slunit. Zahrada krásná udržovaná

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Cesta z letiště do resortu je dle CK 38km. My jsme jeli 3hodiny! Okružní cesta ostrovem bez delegáta,jen s řidičem...po mnoha letech mi bylo docela špatně. Ten nám jen lámanou angličtinou sděloval ,,next hotel". Tohle už fakt nechci zažít. Na předchozích dovolených bylo samozřejmostí, že náš delegát čekal na letišti a již cestou nám sděloval informace,to bylo fajn a cesta utekla.Tentokrát nikoli. Viděli jsme delegátku až na schůzce a to jsme si ji museli vyloženě najít.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ivan K., Chrudim: Jó, časy se mění.... - 6. 8. 2023 9:21

Mám vlastní zkušenost z tohoto hotelu, byť je to již 6 let a jelikož občas sleduji ta navštívená mista, zajímá mne vývoj situace. Zažil jsem jej ještě pod názvem Mitsis Rosa a pod provozovatelem, který byl kdysi dávno majitelem - nyní již nežije a na úrovni je to znát, zvláště ta údržba zařízení. Ale je patrné, že celkově se ten trend trochu otočil, bylo i o dost hůře.... Převapujete ovšem s tou úrovní delegátských služeb, za mne tam delegátka bydlela, provdaná za jednoho z managerů hotelu a vše bylo na výtečnou. Ono je toto opravdu jednak o konkrétních lidech a též aktuálním vlastníku CK - poté, co fišery a eximáky spolkl nový německý majitel, úroveň a rozsah delegátských služeb poklesl o 75 % - zažil jsem i případ, kdy jedna delegatská barbína odmítala komunikovat jinak, než přes WhatsApp nebo že úvodní infoschůzka proběhla až třetí den, po téměř 50-ti hod. od příjezdu (tedy téměř po 1/3 celkové doby pobytu). Asi si budeme muset zvyknout, že současný rozsah služeb CK se omezil na inkaso nabídky dle obrázků a PRŮVODCOVSKÁ asistence začíná být značný nadstandard. Velké plus za úroveň Vaší recenze, i ta je už vzácnost! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání