Napsat recenzi

Hotel Afroditi

Recenze hotelu Aphrodite Beachfront Hotel *** (Řecko - Korfu - Roda)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 048x
Recenze se líbila: 457 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž před hotelem Pláž před hotelem
  • Pláž před hotelem Pláž před hotelem
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Z výletu KAIKI BBQ Z výletu KAIKI BBQ

Útulný hotel rodinného typu, obklopený klasickými řeckými tavernami, s pláží vzdálenou hned naproti přes cestu. Pokoje menší, ale dostačující. Milý personál. Co se týče celkového dojmu - naprostá spokojenost.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoj byl menší, čistý, naprosto dostačující s vlastní malou teráskou. Nicméně asi bych jej nedoporučila příliš náročným klientům.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Zvolili jsme polopenzi. Snídaně byla kontinentálního typu, takže nic pro milovníky žemlí a marmelád stokrát jinak. Nicméně večeře byly výborné, počítat ale člověk musí s pozdějším servírováním a čtyřmi chody, takže nic pro dietáře :o)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Přímo u hotelu je několik restaurací v jedné z nich byly servírovány večeře. U hotelu je také pěkný bazén a co se týče personálu - všichni byli velice milí a uměli většinou dobře anglicky, což může pomoci při odbourání komunikační bariéry.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž je krásná s jemným pískem a hlavně pár metrů od hotelu. Za 7 EUR na den se dají pronajmout dvě lehátka se slunečníkem a je možnost vyzkoušet si vodní sporty. Můžu vřele doporučit nepříliš schopným plavcům nebo pro pobyt s dětmi, protože vstup do moře je opravdu hodně pozvolný. I když se pláž nachází přímo u hotelu, neměla jsem pocit, že by byla přecpaná... spíše klidnější atmosféra.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Nachází se zde spousta typických taveren a obchůdků se suvenýry. V noci je poměrně živo. V okolí hotelu je vše upravené, bohužel se najdou místa, která působí zanedbaně - poházené odpadky, atd. Nicméně k blízkému okolí hotelu výhrady nemám.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

S dovolenou jsem byla celkově velice spokojená. Krásné prostředí a i co se týče organizace, žádnou "vadu na kráse" nenecházím. Můžu doporučit všem, kteří hledají klidné a pěkné místo pro relaxaci.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání