Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Hotel Pantheon Hall *** (Řecko - Korfu - Messonghi)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 438x
Recenze se líbila: 384 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • plovoucí bar plovoucí bar

Pohodová dovolená v malém, klidném hotelu.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje jsou malé, ale obsahují vše, co je třeba - klimatizace, lednice, televize - dokonce se na ni dají sledovat některé české programy, sociální zařízení, balkon - trochu malý, ale pro dva stačí. V pokojích je čisto - denně se uklízí.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jídlo je chutné, je ho dost. Jsou vždy jen dva druhy, ale k tomu vždy dva druhy salátů, snad jen ovoce mohlo být více. V hotelu pro 60 lidí, nemůžu čekat výběr z 10 druhů. Pokud mám jinou představu musím si vybírat větší hotel, rozumnému člověku je to jasné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel je pro méně náročnou klientelu, ale je v něm čisto a klid. Delegát je k dispozici skoro pořád, stejně tak animátorka pro děti. Vzhledem k malému počtu hostů mají na Vás čas. Děti nemáme, Vendulku jsem nevyužili, ale s delegátem Tomášem jsme byli moc spokojeni.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je písčitá s oblázky, stejně tak vstup do moře. Čistota na okrajích pláže a kolem kontejnerů na odpadky není zrovna nejlepší, ale není to žádná katastrofa. Vše vynahradí nádherné čisté moře, pozvolný vstup, jemný píseček na dně, už v červnu krásně teplé. Nejbližší pláž hotelu Pantheon Hall je jen písčitá, takže žádní ježci, což je velká výhoda. K pláži je to max. 5 minut.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

U hotelu je posezení, bazén, vše čisté. Nedaleko hotelu je i několik obchodů s potravinami, suvenýry atd. Velkou výhodou je nedaleká ambulance s českou sestřičkou, takže pokud budete mít nějaký zdravotní problém, odpadají problémy s komunikací, s hledáním nějakého zdrav. zařízení. Sestřička je k dispozici 24 hodin na telefonu, úhradu vyřizuje s pojišťovnou, takže se nic na místě neplatí. V hotelu je také půjčovna aut.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Dovolená byla úžasná. Dneska nikdo nekupuje zajíce v pytli, vše se dá na internetu zjistit, takže stížnosti, které jsme tam slyšeli, nám občas přišly humorné -

" je to tu jak na Macháči " - malé vlny, z pláže se díváme na řeckou pevninu, takže předpokládám, že vlny nebudou tak velké jako na širém moři. "Malý výběr jídla" - v hotelu pro 60 lidí je ekonomicky nemožné mít výběr z 10 druhů, ve velkém hotelu to bude lepší, ale zas tam nebude takový klid. Prostě o dovolené jsem si zjistili dopředu všechny možné informace, věděli jsme kam jedem, jak to tam bude zhruba vypadat a byli jsme spokojeni. Klidně příští rok znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání