Napsat recenzi

Hotel Pantheon Hall, Messonghi, Corfu

Recenze hotelu Pantheon Hall Hotel *** (Řecko - Korfu - Messonghi)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 498x
Recenze se líbila: 423 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem byl spíše průměrný, ale to bohužel jen díky službám a ubytování v hotelu.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Co se týče ubytování, tak už jsme zažili teda lepší. Postel dost úzká pro 2 osoby, neskutečně měkká, takže i při sebemenším pohybu to s vámi šíleně houpalo a házelo, což bylo nejhorší v noci, protože pokud se někdo z nás chtěl překulit na druhý bok, tak to druhou osobu málem vystřelilo z lůžka. Koupelna neskutečně malá a co se týče sprchového koutu, tak tam se nevleze pomalu ani malé dítě. Rozhodně se v něm nedá ohnout - kdyby vám třeba vyklouzlo mýdlo, protože když to uděláte, tak na celé tělo se vám nalepí závěs. Je to ten nejmenší kout jaký jsem kdy viděla. A co se týče ručníků tak to je další hrůza!Na úvod vám řeknou že ručníky mění co 3 dny a povlečení 1 za týden,ale je to tak,že povlečení převlíkli sice 1 za pobyt(byli jsme na 14 dní) ale ručníky ani jednou!!!Jednou jsme si museli říct a pokojská se na nás dívala nechápavě, jako že proč ho chceme měnit, ale vyměnila.Mění je tam stylem - koukne jak je špinavý a když se ji zdá že není, tak vám ho tam prostě nechá. Už jsme ji ho dávali i na postel a do koutu, jak bývá zvykem když ho chcete vyměnit, dali jsme ji i dýžko, ale marná snaha.fakt nezájem. a když jsme na to upozornili delegátku a ta jim měla říct, tak se taky nic nedělo. Nábytek starý, pomalu nefunkční, nabarvený, šuplíky nešly skoro otevřít. Stěny samozřejmě z papíru, takže slyšíte vše z vedlejších pokojů a to nemluvím o večerních akcích, kdy hraje hudba do 2 do rána - jako by vám hráli vedle ucha. Nečekejte že před 1 usnete. My jsme měli to "štěstí" že jsme měli balkon situovaný z boku, tak nám to nevalilo přímo, ale i tak v tom asi moc velký rozdíl nebude..A co se týče klik, tak tam mají anglické kliky(chcete-li americké) takovou tu kouli a než někteří - zejména starší lidi pochopili jak se s tím zachází, jak se zamyká a tak dál, tak čekejte šílený třískot dveří, jak se snaží po 10 zabouchnout a nějak jim to stále nejde a to samozřejmě zase nejvíce v nočních hodinách kdy se vracejí z akcí nebo kolem 7 ráno, když se všichni valí na snídani. Takže určitě se moc nevyspíte!!A co se týče peněz za toto ubytko, rozhodně NEDOPORUČUJI jezdit za plnou cenu!!!!Nevyplatí se to!!!Budete zklamaní!!!My jsme jeli za super last minute a jen proto že to bylo za tak málo peněz, jsme si nestěžovali..A ještě dodám že nejsme nijak nároční, a už jsme v několika hotelech v řecku byli, takže dokážeme to zhodnotit. Jo a vrchol byl, že jsme přijeli a NEMĚLI PRO NÁS POKOJ! Lidi mohli do pokojů ve 14, my jsme museli čekat do 17!!!a to s příjezdem do hotelu v 9 ráno fakt není příjemné!!!

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Snídaně stále to samé - vajíčka, občas míchaná, sýr, jejich nedobré salámy, zelenina, marmeláda, jogurt, kompot. Obědy - výběr ze dvou jídel a to jedno evropské, druhé řecké, takže kdo nemá rád řecké speciality jako já, má vlastně jen jednu možnost. Maso ale musím pochválit, zejména parádně měkkoučké, dobře dochucené(krom vepřového na grilu),ale všechno studené.Jako příloha většinou hranolky, pak rýže, jednou těstoviny, brambory pečené ve slupce, jednou kaše. Žádné omáčky nečekejte, vše suché. Na večeři většinou to samé akorát v jiné kombinaci. Kávu a čaj máte pouze ráno, kávu pak ještě mezi 16 - 17:30. Jinak přes den vám ji nedají. A něco ke kávě - nepředstavujte si žádné zákusky nebo tak něco - je jen omezené množství kupné bábovky a bebe sušenky. Nic víc. All do 22:00 pak za prachy. Tvrdý chlast vám řeknou že máte nárok jen na jednu štamprli denně, ale číšníci vám jich nalejí do sytosti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Je tam bazén, občas mají animační program - cvičení v bazéně. A něco pro děti. Na jídlo často čekáte, doplňují dost pomalu. Personál celkem vklidu až na delegátku Elišku. Na to že v hotelu bydlí s váma ji vidíte jen občas a pokud už ji udivíte, tak jedině u baru, kde se velmi nahlas baví s barmany, v celém hotelu jde slyšet jenom ji, vás si téměř nevšímá, na první pohled příjemná, pak už ne. Pokud jde o mě,tak delegáti by měli mít profesionálnější způsob chování, takovou delegátku jsme zatím nezažili:/

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

To bylo to co nás uklidnilo a povzbudilo až na to placení za lehátka a slunečníky. 6 éček za den, vedle nabízeli taky za 6 éček s tím že dostanete 2 kávy k tomu zadarmo. Pláž drobné kamínky, při vstupu do vody taky, po asi 1,5 - 2 metrech už jen příjemný píseček!! Pozvolna se svažující dno, takže paráda, voda docela teplá, čisťoučká, celkem nás to překvapilo, protože většinou jak je v moři písek tak je trošku špinavější. Fakt spokojenost. Moře z rána trošku neklidné, ale tak kolem 12,13 hodiny už zrcadlo..pro toho kdo nemá rád vlny vynikající! Vzdálenost k moři fakt kousek.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Jako v řecku. Běžné ošupané domy, všudypřítomné kočky - ale nebylo jich zas tak moc, pohoda jazz, nikdo nic neřeší, řeci milí. Kdo má rád řecko, nebo kdo už byl v řecku tak klasika. Obchůdky, od hotelu příjemná procházka do části Moraitika, kde je celá alej obchůdků,taveren, barů atd. Doporučujeme půjčit nějaké moto nebo auto a projet západní pláže, nádherné, písčité pláže, více větru ale to nevadí, pak doporučujem taky vyjet směrem na sever ke kerkyře a tam do Kanoni - místo kde přímo nad váma přistávají letadla - parádní zážitek, jeli jsme tam hned 2x!! Ale rozhodně nepůjčujte moto v půjčovně hotelu - mají tak totální vraky!!!asi kilometr od hotelu v moraitice je supr půjčovna s českou paní šárkou, takže se v pohodě domluvíte, vše vám vysvětlí a má fajn skútry!

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Zde bychom se vraceli jedině kvůli krásného, čistého a klidného moře, ale určitě NÉÉ do tohohle hotelu a už vůbec ne za plnou cenu!!Lidi prosím nepromarněte zbytečně své peníze na tento hotel!!S touto kanceláří Kovotour už nikdy!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 42 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání