Napsat recenzi

Už máme koupeno znova

Recenze hotelu Hotel FireFly *** (Řecko - Korfu - Moraitika)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 387x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V srpnu 2015 jsme koupili na last minute týdenní pobyt se se snídaní v hotelu Fire Fly na Korfu v ck ****. Tak trochu jsme nevěděli co od toho čekat, protože hotel vypadal jednoduše, ale po příjezdu na místo přislo velice milé překvapení. Hotel vedený jednou rodinou, kde se o vás starají jako o vlastního. Atmosféra pobytu byla opravdu nenahraditelní. Všichni milí, ochotní, udělali co Vám na očích viděli.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování odpovídalo standartu hotelu - nečekejte žádný luxus, ale vše bylo čísté, každodenní úklid byl samozřejmostí.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Měli jsme ubytování se snídaní, jelikož dle mého názoru jsou veškeré all inclusivy atd. v řecku zvrhlost. Není nad to ochutnat místní kuchyni v pravých řeckých taverničkách, a právě v tomto byl tento hotel největší výhrou!

V podstatě až na jednu vyjímku, jsme nejedli jinde (podotýkám, že pobyt byl se snídaní). Kuchař připravil každý den na večeři pravé řecké speciality, dokonce jsme ho několikrát požádali ať připraví něco mimo jídelní lístek a vždy to byla hitparáda chutí! Opravdu v tomto směru jen a jen doporučuji! All inclusive, ba dokonce i polopenze - prostě hromadné stravování, ktreré jsou většinou spojené s mezinárodní kuchyní, se mohou jít opravdu zahrabat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Jak jsem řekla, personál opravdu moc příjemný, člověk se na týden stával členem jejich rodiny. Bar nechávali otevřený dle toho jak dlouho jsme seděli. Několikrát náš pozvali na nějaké to tsipuro. Vždy všichni naprosto nápomocní a úslužní.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Nádherná pláž pouze několik desítek metrů od hotelu. O moři na Korfu asi nemusím nikomu vyprávět - průzračná voda, pozvolný vstup do moře. Sen každého kdo si chce užít dovolenou.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Moraitika je skvělé místo kam vyrazit ať už za zábavou, nákupy, či ně nějaký tý výlety do Kerkyry či na sever ostrova do krásných zátok. Toto místo nám během týdne přirostlo k srdci.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Dovolená to byla neplánovaná, náhlá a jedna z nejlepší, jakou jsme zažili. Už nyní máme koupený zájezd na letošní rok do tohoto hotelu a moc se těšíme!

Magda a Kamil Břízovi

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání