Napsat recenzi

Smíšené hodnocení

Recenze hotelu Sea Garden *** (Řecko - Korfu - Kavos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 660x
Recenze se líbila: 461 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Volba tohoto hotelu byla námi vynucena malou nabídkou pro vícečetnou rodinu s malými dětmi v jiných CK, cestovali jsme společně prarodiče, rodiče a 3 malé děti. V nabídce CK vůbec nebylo zdůrazněno, že moře kolem je velmi špatné a není určeno pro plavce. Kdyby byly k dispozici starší recenze, určitě bychom hledali jinou lokalitu. V okamžiku objednávání se také neví, kdy odlétá letadlo. Přesun v noci pro děti je naprosto nevhodný. Jestliže je započten celý den do pobytu, ale na místo se dorazí krátce před půlnocí, nelze to považovat za otevřené jednání CK.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování docela slušné, prostorné pokoje, nemáme námitky k výměně prádla, ani k provádění úklidu a vynášení košů. Klimatizace nám fungovala, hlučná nebyla. Pohodlná lůžka. Kuchyňka "vybydlená", ale tu jsme nepotřebovali, protože jsme měli zaplacené all inklusive.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

První dojem vypadá, že je velká nabídka jídla, zeleniny - čerstvé i vařené, ale vše je vlastně stále stejné. Maso stále stejně upravené, špatná kvalita - nedodělané, nalisované křupky, žádné kvalitní ryby, jen rybí prsty ze "super hyper", občas levný pangas bez chuti. Pro děti velmi špatný výběr, protože maso bylo peprné. Prakticky denně jedly těstoviny nebo rýži a kuřecí maso, nechutné a suché. Vejce ke snídani nechutná, tuhá, volské oko mastné, polosyrové. Svačinky denně stejné naplněné listové těsto nechutnou směsí.Jen milovníci moučníků si přišli na své. Z ovoce jen melouny, ale nabízeno bylo jen v jídelně, nesmělo se vynášet. Uvítali bychom spíše, aby bylo ovoce nabízeno ke svačině. Míchané nápoje nekvalitní, nechutné, frapé slabá obarvená voda. Zaznamenali jsme, že si v jídelně brali jídlo nějaké domácí rodiny, stejně jako u venkovního baru. Nevyužili jsme možnosti nechat si nachystat balíček, ale slyšeli jsme od jiných hostů velké stížnosti na velikost a kvalitu balíčku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál se nám zdál úslužný. Každopádně se ale plýtvá kelímky, když se nápoje čepují do malých kelímků a tyto ihned se se stolů sbírají. Velmi nám vadilo třískání nádobí v jídelně, připadali jsme si jako na nádraží. Nádobí personál sice velmi rychle ze stolů uklízel, ale házel je do připravených vozíků s pěknou razancí.

Animační tým má určitou snahu pobavit děti, případně i dospělé, ale z našeho pohledu je to zábava jednoduchá, slaboduchá. Ani náznakem nic, co by připomínalo Řecko, celý den řve jakákoliv celosvětová hudba, nedá se uniknout, protože se rozléhá všude. Při akcích pro děti se v prostorách kouří. Když jsme požádali animátory, zda nemohou požádat kuřáky, aby při akcích pro děti kouřili alespoň mimo zastřešené prostory, bylo nám sděleno, že to nemají dovoleno a vedení hotelu takové omezení nepřipustí. Animátoři kopírují laciné americké filmy, slabá úroveň.

Bazény se dají využívat ve vymezenou dobu, zájemce o zaplavání si nemůže využít bazén v okrajové době - ráno, večer, když už se v moři plavat nedá. Toalety u bazénu - hrůza.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

V nabídce CK mělo být upozorněno, že moře je špinavé, kalné, plné hnusné slizké trávy, vůbec se nedá v dosažitelném prostoru plavat. Zápach z odpadu, který asi ústí dost blízko v moři se šíří po pláži celý den. Zaplatit si pobyt v tomto hotelu znamená, že po nějakém dnu host vyměkne a začne se ploužit hodinu na jinou pláž. Ta nám učarovala, skutečně typické řecké moře - čisté, modré. Sice tu chybí sprcha, ale nějaká rodina tu půjčuje lehátka a slunečníky, stále v okolí uklízejí, nabízejí i něco chladných nápojů. Ovšem za peníze a přitom my jsme si nápoje zaplatili v rámci pobytu v hotelu. Delegátka popisovala chůzi na tuto pláž po šíleně prašné a rozpálené cestě jako příjemnou procházku lesem, asi tam nebyla. Absolvovali jsme jednou, s dětmi to bylo úděsné, museli jsme si posléze půjčit auto a jezdit tam autem, i když bychom po této cestě půjčeným autem jet neměli. Delegátka nám nabízela i jiné pláže poblíž, ale vůbec nevěděla, že je tam špína, leží tam rozbitá lehátka, pneumatiky, asi tam také

nikdy nebyla.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Bezprostřední okolí hotelu u moře - smetiště. Kavos dosažitelný procházkou nás neoslovil, není jako jiná letoviska, kde se dá koupit zmrzlina, v klidu posedět u nějakého nápoje. Všude jsou jen taverny pro mladé lidi se řvoucí hudbou. Toto je však skutečnost, kterou nemůže CK ovlivnit, jde jen o to, nevychvalovat možnost procházky a hosty správně informovat.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Celkový dojem není příliš dobrý, zejména, když máme srovnání např. z Nidri na Lefkádě, kde jsme byli vícekrát a tam bylo kladů rozhodně více, než negativních zkušeností. Každopádně jsme se ale poučili, že musíme být při výběru pečlivější. Nedat na nabídku CK a jakmile nebudou k dispozici názory hostů, nebrat.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 90 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání