Napsat recenzi

Krásná dvolená

Recenze hotelu Sea Garden *** (Řecko - Korfu - Kavos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 464x
Recenze se líbila: 203 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Dovolenou jsem koupila jako last minut, za dobrou cenu, recenze jsem četla až po koupi, a tři dny do odletu jsem se nervovala a vyčítala si, co že jsem to koupila.

Spadlo to ze mě na místě, krásný ubytování, vše blízko, recepce, bazen, restaurace i moře, pár kroků od sebe.Není to veliký areál, ze všech domečků je vidět na moře.

Pokoje dostačující, denně uklizené, klimatizace nehlučná, terasa s výhledem k moři.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Odpovídá daným hvězdičkám, nic tam nechybělo, funkční mrazicí lednička, samostatná předsínka s vchodem do koupelny,čisté prostředí.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Ke stravě se nedá vůbec nic vytknout, snídaně bohaté, vejce na více způsobů, opečená slanina, párečky, zelenina, ovoce a kompoty,jogurt, džemy, med, pečivo, buchty, doma toto člověk nespořádá ani za týden,..

obědy také, všechny přílohy, tři druhy masa včetně ryby, různá zelenina a saláty, ovoce, zákusky, zmrzliny, automaty na kávu, automat na vína, zkrátka super.Zmrzliny 4 druhy téměř celý den - samoobsluha..

Večeře dobré, každý si vybere,strava zkrátka lepší než kdekoli jinde, mám na mysli třeba arabské země, kde to je naplácané vše dohromady a ve skutečnosti nic.

Nechápu co jedí lidé, kteří si tu stěžují na stravu, možná že doma mají suchý chléb.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Jak jsem řekla, vše pohromadě, žádné běhání z místa na místo.Ubytování bez chyby, personál super, cokoli člověk potřebával, ihned jednali.Veliký bazen, čistý, dětský bazen, denně animační programy pr děti, pro dospělé až od půlky června, to neposoudím.Ale i dívat se na dětičky bylo příjemné, posedět v baru také.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Pláž je hned u bazenu, takže se může ležet dole u pláže a nebo tři schody výš u bazenu.Pláž je ohraničená z části betonovou zídkou, a dá se jít i přímo po písku.Na části je vchood přes oblázky asi 10 m, dál je běloučký písek, a nebo se dá jít přímo přes píseček.Voda křištálová čistá.Pozvolný vstup do moře, mělčina ale pomalu se dojde do dostačující hloubky k plavání, nemusíte mít ani boty, běloučký píseček.Občas trochu trávy, asi 2 x za pobyt,ale jen sem tam-nezávadný.

Jediná výtka, málo slunečníků a malé, praží tam celý den slunce, chtělo by to přidat a větší.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Je to rezort spíše v přírodě, procházky kolem jsou také pěkné,citronovníky a pomerančovníky obalené plody, krása, to se jen tak nevidí.

Kousek od hotelu je velký supermarket, kde se dá koupit vše, malý obchod je v areálu, a procházkou se dá dojít do Kavosu, kde je obchodů plno,kdo chce vidět víc, muže si pujčit auto, či jsou výlety.Nám stačilo to co bylo v místě.Bylo na co koukat.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Hotel je poměrně drahý, my jsme to měli za pár korun, a shodli jsme se, že po letech cestování je to hotýlek, kam se klidně vrátíme.Moc se nám líbilo, a nechápeme recenze, které jsme se dočetli předtím.Rozhodně nedejte na hnusné recenze a bez starostí berte tento hotel.Češi jsou rýpalové většinou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 90 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ali: Naprostý souhlas! :-) - 15. 7. 2019 23:05

Právě jsem dopsala svou recenzi a teprve teď jsem si prošla recenze jiných klientů. Cítím se, jako bychom byly na dovolené spolu!!! Píšeme stejným jazykem, vnímáme Sea Garden stejně. Mám z toho velkou radost! reagovat

Dana: Re: Naprostý souhlas! :-) - 16. 7. 2019 10:00

To jsem ráda že se vám také líbilo. My jsme byli od 9.6. - 16.6.Možná stejný termín. reagovat

Ali: Re: Re: Naprostý souhlas! :-) - 19. 7. 2019 22:10

Byli jsme až po Vás, od 30.6.do7.7. Ale pocity stejné :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání