Napsat recenzi

Recenze Hotel Magna Graecia**** - Corfu, Dassia (Řecko)

Recenze hotelu Iolida Corfu Hotel (ex Magna Graecia) **** (Řecko - Korfu - Dassia)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 49 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel s označením 4**** odpovídá na české poměry max. 2**

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Hotel zvenčí vypadá hezky, ale je to starší hotel, podle toho vypadalo i vybavení v pokojích. Staré postele, matrace proležené. Koupelna poměrně děsná, stará, oprýskaná vana. Koupelna byla bez odvětrávání, takže nic moc.

Klimatizace v hotelu - psáno, že hotel je plně klimatizován, avšak některé pokoje měly tzv. centrální klimatizace, které klimatizovaly velmi málo, spíš vůbec. Pouze některé pokoje měly klimatizační jednotku přímo na pokoji a ubytovaní si tak mohli klimatizovat podle sebe a regulovat teplotu podle sebe.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava byla výborná, každý den vše formou švédských stolů - bohatý výběr, každý si našel to své, co mu chutná. Podávaly se i vychlazené nápoje, piva, zmrzliny.

V tomto bodu hotel parádní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

V hotelu jsou dva bazény - jeden u hlavní budovy, druhý ve vedlejší budově. U bazénu k dispozici lehátka a slunečníky - avšak v malém počtu, který nemohl ani zdaleka pokrýt poptávku ubytovaných. U bazénu k dispozici bazénový bar s pitím a drobným občerstvením. Obsluha v celém hotelu milá, usměvavá.

Každý den probíhaly v hotelu úklidové služby - pokojské byly velmi pečlivé, úklid byl vždy na jedničku. Jen je potřeba vychytat čas, kdy se pokojské dostanou na konkrétní pokoje a nenarušilo vám to program atd..

Animační programy - občas večer zajistí nějakou kapelu ven do lobby baru. Pro děti žádné animační programy v rámci hotelu. Tenisový kurt starý, prasklá síť - ani jsme neviděli, že by tam někdo chodil tenis hrát.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Co se týče pláže u hotelu, tak tady bylo z naší strany velké zklamání - k hotelu náleží velmi malý (opravdu velmi malý) kousek pláže, na který se dostanete přes rušnou silnici. Pláž je poměrně daleko, hotel je navíc v kopci, takže pro osoby s nižší mobilitou docela mazec (což jsme viděli, jak se tam někteří starší lidi sotva doškrábali). Na "vymezené" pláži není k dispozici plážový servis! Vedle této pidi pláže jsou již pláže s plážovým servisem, které ale náleží k přilehlým hotelům (např. hotel IKOS), tudíž si musíte najít místo pro vás někde jinde na pláži.... někdo chodil i 5 km, aby si našel hezkou pláž, my jsme nakonec našli pláž cca 1,5 km od hotelu, kde to bylo tak akorát a nikdo nás odtud nevyhazoval.

Pláž oblázkovo-písčitá, někde i jen písčitá. Voda čistá.

Hotely, které jsou přímo na pobřeží, měly krásné, upravené pláže s plážovým servisem, avšak určené pro své ubytované hosty. Dokonce některé pláže měly i hlídanou službu securitas, kteří ostatní lidi vyháněli :( - bylo to hlavně u hodně drahého hotelu IKOS, který má krásnou pláž a perfektním plážovým servisem.

Nevýhoda tedy pro tento hotel je, že nemají polohu přímo u moře, takže pro některé ubytované bylo pohodlnější zůstat celý den radši u bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V Dassii je poměrně dost různých restaurací, obchůdků se suvenýry, takže se večer dalo kam jít. Místní restaurace jsme nevyužili, neboť jsme měli jídlo v rámci all inclusive. Co se však nedá v Dasiii koupit nebo to tam nikde nebylo k vidění jsou např. stánky se zmrzlinou, palačinkami atd..

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem je takový, že hotel odpovídá úrovni 2**. Co nás nezklamalo, bylo výborné jídlo a celkový servis v rámci all inclusive. Pracovníci hotelu milí a pracovití lidé. Pokoje denně uklízely pokojské, ručníky denně měněny nebyly, ale to nám zase tam nevadilo mít ručník dva dny.

Co nás hodně zklamalo, byla pláž, která nejenže nebyla kousek od hotelu, ale byla relativně daleko od hotelu, velmi malý plácek, kde se dalo sednout. Plážový servis v rámci hotelu žádný.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání