Napsat recenzi

Korfu 2015

Recenze hotelu Belvedere Corfu Hotel *** (Řecko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 473x
Recenze se líbila: 396 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dovolenou nám kazil jen každodenní boj o zabrání slunečníku a lehátek na pláži.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Jednoduše, ale účelně zařízené pokoje, některý nábytek by zasloužil obměnit. V koupelně by mohlo být několik věšáčků na odložení oblečení. Každodenní úklid v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Vcelku pestrá nabídka jídel, velké množství čerstvé zeleniny a ovoce. Avšak kapacita jídelny je podstatně menší než kapacita hotelu, takže kromě snídaně se na oběd i večeři stojí fronta a dovnitř pouští hosty "dveřník".

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál je velmi ochotný, usměvavý.

Jen všechny nápoje - teplé i studené - dostanete do plastových kelímků!

3x týdně hudební večery, z toho jeden řecký večer, ten byl super!

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře je naprosto úžasně čisté, jak se píše ve všech prospektech. Nezapomeňte na boty do vody, bez nich se prakticky nedá přejít ani pláž (oblázky), ani vstoupit do vody. Navíc od hotelu k moři je třeba sejít po úzkých a točitých schodech, takže starší lidé a lidé s pohybovými problémy by se na pláž ani nemuseli dostat.

Počet lehátek a slunečníků je zoufale nedostatečný: kapacita hotelu je 170 pokojů, na pláži je jen 20 slunečníků a cca 40 lehátek. Pláž je sice velmi úzká, ale rozhodně by se sem víc lehátek a slunečníků vešlo. Takhle je to každodenní boj o místo ve stínu, kdo dřív přijde, ten získá slunečník i lehátko - nejlépe už před 7,00 hod., později už nemáte šanci. Rozhodně nejsou slunečníky za poplatek, jak mi tvrdila cestovka.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

V okolí hotelu není opravdu vůbec nic, kromě jednoho malého "supermarketu". Do nejbližšího městečka Benitses je to jen 3 km, ale po velmi frekventované silnici, plné zatáček, bez chodníku - nedoporučuji zkoušet projít pěšky!

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pro nenáročné turisty, kteří chtějí skoro všechen čas své dovolené trávit na pláži. Průzračné a klidné moře - možnost plavat daleko. Východní strana ostrova zajišťuje příjemný stín v odpoledním horku. Do hlavního města to je jen 15 km, spolehlivě se dostanete "zelenými autobusy", ale jen během dne, poslední zpáteční večerní spoj z Kerkyry odjíždí někdy kolem 21,30 hod.

Večer opravdu není kam jít, jen sedět u baru a kochat se pohledem na nádherné moře a hory na pobřeží Řecka a Albánie.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zuzana Fenclová: upřesnění - 19. 7. 2015 16:03

V tomto hotelu jsme byli v roce 2014, jídlo bylo úžasné, "dveřník" nevadil, stejně tak jako plastové kelímky. Pláž je fakt problém, ale nemuseli jsme ji řešit celý týden, protože jsme měli půjčené auto na 3 dny a objeli celý ostrov a koupali se na mnohem krásnějších místech, než byl hotel. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání