Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu White House Studios (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 141x
Recenze se líbila: 263 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Ubytování ve White house je skromné, nedoporučila bych ho náročným klientům. Koupelna je menší a sprchový kout není nijak oddělen, takže je voda "všude," nám však plně vyhovovalo. Majitelé naprosto pracovití, precizní lidé. Každý den uklízeli, o všechno se starali. Po pár dnech jsme si tak zvykli, že nám ubytování přišlo naprosto bez chyb, ani mokrá koupelna nám nevadila. :) K pláži je to opravdu kousíček. Každý apartmán má posezení... Apartmány jsou kousek od města, přitom tak trochu bokem, takže tam máte klid, což je taky skvělé.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Čisto

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

neměli jsme tady stravu....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

velice ochotní a pracovití majitelé

Pláž a moře  průměrně (5/5)

20 m od krásného čistého moře

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

kousek od ubytování obchody, taverny...

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

skvělá dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Magdalena: White house - 20. 7. 2018 20:04

S recenzemi napsanými v roce 2017 se zcela shoduji. Moc se nám tam líbilo, tak jsme letos jeli znovu. Pro změnu se letos neuklízelo vůbec, povlečení i ručníky jsme měli stejné celé 2 týdny. To není stížnost, jen konstatování. Abyste si pro jistotu přivezli ručník svůj. Zato pan domácí nás neustále navštěvoval na pokoji. Při přípravě jídla v minikuchyňce kontroloval dvířka u kuchyňské linky. Prošmejdil pokoj u našich kluků a zkonstatoval, že je prasklé umělohmotné kolečko na odtoku v koupelně a požadoval 4 € za nové. Kluci mu je dali, neb se nechtěli hádat. Další den je přišel jen tak bez zaklepání navštívit na pokoj v 11 hodin večer. Přišla jsem se zeptat, co tam chce. Prý nic. Tak jsem chtěla já zpět ty 4 €. Okamžitě je přinesl. Takže je mi líto, ale pro příští rok hledáme jiné místo. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání