Napsat recenzi

Naše dovolená na ostrově Korfu

Recenze hotelu Saint George Palace Hotel **** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 1 030x
Recenze se líbila: 287 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel splnil naše přáni.Je umístěn 5 minut chůze od moře.Hlavní dojem ovšem tvoří apartmány,z kterých je nádherný výhled na moře,opravdu nádherný.Ten kdo bydlí na hlavní budově,je od těchto výhledu ochuzen.Lokalita je nesmírně klidná,což nám s manželkou vyhovovalo.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytováni jsme měli v malém apartmánu,ale pro dva stačí.Klimatizace je v ceně a fungovala perfektně.Balkonek jsme měli taky,Sušák,stůl,dvě židle,Vše nám stačilo.Lehátko od moře jsme zde odložili plavky i deku od moře.Spaní bylo klidné ,matrace 20 cm na moje bolavá záda sedla.Na pokoji je trezor ovšem za poplatek,dále lednice a 9litrů vody v ceně.Sprcha a wc průměr.Vždy po okoupání je voda po celé koupelně.Bohužel sprchový kout není z plastu ale má jen závěs.Voda ale vždy teplá.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo bezproblémové.Vždy dostatek čehokoli.Obsluha dobrá ,někdy až sice vtíravá-čeká až dojíte poslední sousto a hned vám berou talíř.Jinak s opravdu snažili.Někteří dokonce obcházeli stoly nás hostů a přáli dobrou chuť.Ovoce i salátu bylo bohatě.Zmrzlina je rovněž zastoupená v asi 5-ti variantách.Pro nás chlapy je pivo rovněž kdykoli k mání. Čepujete si jej sami.Nejlepší je u venkovního bazénu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál vždy vstřícný.Co mi zásadně vadilo,tak to byl úklid pokoje často mezi 12 až 13 hodinou.To je pozdě a hlavně se kryl s časem kdy jsme se vrátili od moře a bylo třeba se převléci.Jinak ručníky nám měnili i po domluvě třeba každý den..Příjemné bylo dodávání šamponu i gelového mýdla asi co druhý den,taky v ceně pobytu.Sportovní využití -stůl na pinec zdarma ale na venku Dále výlety jsou pořádány, ale jen výlet -velký okruh ostrovem má českého průvodce.Vzhledem k počasí hodně náročný.Platili jsme na místě 42 euro+10euro loďky+5euro vstup do paláce Achilleion.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře bylo klidné a teplé pozvolný vstup do vody s písčitým dnem.Pláž ovšem jeden velký bordel.Sprchy u moře nefunkční.Vše jsme řešili tím že od moře jsme došli k hotelu a venkovnímu bazénu, kde sprcha je opláchli jsme se od písku.Pecka je, že voda ze sprchy tekla vždy teplá,což je velké plus.Půjčili jsme si šlapadlo-15 euro na 1,5 hodiny.Bylo super za 35 minut jsme s manželkou došlapali z pláže na protější pláž,ta ale není vidět,je umístěna na protější straně -pravá strana pláže,mezi skalisky.Bylo tam hezky, lidé asi v počtu 40 kusů.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hodně klidné snad jen 3 markety na vodu a nějaké pivo a upomínkové dárky-u moře asi dva markety .Jinak samá příroda.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkově spokojen,chyby byly ale ty nějak k Řekům patří.Vzhledem co jsem už zažil v jiných destinacích Řecka hodnotím kladně.Dokonce jsem měl zdravotní problém a byl mi povolán doktor až na pokoj-měl jsem srajdu jak bič a břicho bolelo.Dostal jsem tablety +nějaké driáky.Uměl trochu česky tak jsme se domluvili.Finančně jsem nic z ruky neplatil vše jsme vyřídili přes telefon do česka na pojišťovnu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání