Napsat recenzi

Místo super, hotel noční můra

Recenze hotelu Alkyon Beach Hotel *** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 806x
Recenze se líbila: 256 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Místo super, hotel noční můra

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování příšerné. Prý kdesi v přední budově existují i rekonstruované pokoje, ale ty jsme bohužel neviděli. Měli jsme pokoj s palandou, místa tam bylo tak nějak normálně, ale palanda sama byl horor. Ani devítileté dítko tam nemohlo vylézt/slézt samo, žebřík musel přidržet dospělý, jinak ujel, nebyl k posteli nijak ukotvený.

Manželská postel děsná, matrace pamatovaly asi ještě krále Klacka a podle toho byly také proležené a nevoňavé.

Televize z roku raz dva, alespoň že lednice fungovala bez problémů.

O koupelně snad radši ani nemluvit, plesnivý závěs u sprchy a aroma kanalizace nás provázelo celou dovolenou.

Místo slíbeného hřiště pro děti byl pouze neutěšený plac se dvěma plastovými klouzačkami.

Na druhou stranu musím pochválit pokojskou, úklid probíhal na jedničku.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Tak toto tkzv. All Inclusive bylo rozhodně nejslabší stránkou celého pobytu. Nápoje přísně omezené, jeden člověk nedostane dvě pití, tudíž na bar pokaždé musí celá rodina. Dát sí dvojku vína a k tomu vodu znamenalo přijít dvakrát. Byla jsem svědkem toho, jak barman u bazénu odmítl nalít zákazníkovi dalšího panáka s odůvodněním, že už jednoho vypil. Zřejmě z důvodu obav o naši bezpečnost a zdraví byli alkoholické nápoje alkoholické jen podle jména, protože lihovinu obsahovali jen ve značně omezené míře.

Slibované občerstvení u bazénu byla jednoduchá pizza s kečupem a plátkem rádoby šunky a dala se získat jen hned po začátku vydávání. O 15 minut později už nebyla. Sendviče a tousty byly na podobném principu, co nejlevněji a co nejméně, jen ať hodně ušetříme.

Odpolední zmrzlina kupodivu skutečně probíhala, barman nandával na vyžádání dva kopečky té nejlevnější zmrzliny co je vůbec k mání, ale aspoň něco.

Z ovoce byla za celých 12 dní v nabídce jen natlučená jablka nebo meloun. Jednou se objevily i nektarinky, ale zřejmě stihly za tu chvilku na míse shnít. Zelenina byla ve formě salátu, který obsahoval zelí, zelí, zelí a okurku, případně rajče. Zálivkou to bylo jen lehce postříkané zvrchu, většina lidí tedy měla jen to zelí. Dvakrát se mi dokonce povedlo najít olivu!! a to byla také jediná setkání s olivami, pokud nepočítám tu hromadu olivovníků na kopcích okolo.

Polévky byly dva druhy - jedná černá, co vypadala a chutnala jako naředěné magi a druhá pytlíkovka s rozvařenými nudlemi.

Hlavní jídlo pořád dokola to samé - ryba (v poledne i večer každý den stejná, nekalá, rozplizlá nebo napůl syrová, samozřejmě file), cosi jako místní specialita a pokus o českou kuchyni. Dostat v řecku variaci na český guláš nebo řízek..čekala jsem něco jiného.

Vědět to dopředu, nikdy bych all inclusive nebrala, polopenze by mi při stereotypním způsobu vaření na znechucení bohatě stačila.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Bazén pohoda, jen chyběla venkovní sprcha. Zoufalá byla cena za lehátka + slunečník na pláži, část z nich patřila k hotelu, ale přesto chtěli po svých hostech 10 EUR na den. Využili jsme jen jednou.

Personál tak půl napůl, někteří se snažili, u jiných byla naprosto jasně vidět otrávenost z hostů. Pokud se jim něco nehodilo do krámu, krčili rameny se slovy neroumím nerozumím.

že by hotel nabízel nějaké služby nevím, tudíž nehodnotím.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nádhera, píseček na pláži i v moři,voda teploučká. Pláž veliká, nikdy nebyl nedostatek místa nebo nějaká tlačenice.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Pokud hledáte nějaký noční život, tak v okolí hotelu ho opravdu nenajdete. Za to je v okolí nádherná příroda a pokud máte rádi procházky ve stínu olivovníků, tak se sem určitě vydejte. Celé Korfu je překrásný ostrov, stojí za to půjčit si auto a cestovat.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Tři hvězdičky jen za tu překrásnou pláž a úžasnou přírodu. Dovču jsme si moc užili, dosyta si vychutnali koupání i výletování, ale hotel byl opravdu šílenost sama.

Doporučuji celkovou rekonstrukci a nejlépe vyměnit majitele i se vším personálem.

PS: co se týče těch anonymních hodnocení s plným počtem hvězd, jsem přesvědčená, že si je píše cestovka sama, aby udržela celkový průměr alespoň na 3 hvězdách

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 38
z 72 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání