Napsat recenzi

Domů se nám nechtělo

Recenze hotelu Alkyon Beach Hotel *** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 372x
Recenze se líbila: 229 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vše odpovídalo našim požadavkům, věděly jsme, co nás asi čeká, dovolenou jsme si užily ve vší spokojenosti. Byly jsme tři kamarádky- celkem normální učitelky 51-55 let. Pokolidné prostředí, nádherné koupání, někdo si zde stěžuje na jídlo, já přibrala 2 kila. Strávily jsme zde 10 dní a klidně bychom vydrřely ještě déle,

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování ve čtyřech dvoupatrových budovách po deseti pokojích, my měly pokoj dvoulůžkový s přistýlkou/dalo se na ní spát/ a vešly jsme se. Na balkón nesvítilo slunce přímo nikdy, takže tam byl příjemný "chládek", klimatizaci jsme nepoužily ani jednou. Kadý třetí den měnily ručníky, ustláno a uklizeno každý den. Možná jediná malá výtka- když seděli sousedé na balkóně a byli hluční, je vše hodně slyšet, i přes stěny. Jinak byly noci klidné v celém areálu, i ráno si lidé přispali.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Snídaně byly stále stejné, ale nám to vůbec nevadilo. Tmavý /výborný/ a svěltý chléb, máslo, salámy, tvrdý sýr, obden vařená vejce, rajčata....bílý jogurt, med, marmelády, kompotované broskve, vločky...bábovka....výběr výborných káv z automatu, "džusů", čaj. Obědy byly skromnější než večeře, ale na výběr vždy dva druhy jídla + různé druhy dušené zeleniny, přílohy od těstovin, rýže po různě upravené brambory. Polévky byly vždy, ale ty nám popravdě moc nechutnaly. pití jako u snídaně, mimo kávy. K večeři bývaly větší výběry různého masa, jen ryby byly pokaždé dušené, na stejné brdo...k večeři voda, ale hned v jídelně byl bar, kde jste si mohli dát cokoliv...pivo, víno, nealko a jejich míchané nápoje. Rum, gin, metaxa, brandy...byly docela slabé...s příchutí vody, nejlepší /nejsilnější/ bylo ouzo, to se vodou ředit nedá....ale aspoň se tam z toho nikdo neopil.

S All inclusive např. v Egyptě se stravování nemůže porovnávat, ale člověk se v pohodě a chutně nají

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

U hotelu byl jeden bazén, který jsme využily jednou, protože hned přes silničku bylo moře, ale celý pobyt jsme před ním ležely na lehátkách, před námi 50 metrů moře, 10 metrů bar, bazén za zády. Ideální a zdarma, na pláži se za slunečníky platilo...8 eur.

Snídaně byly od 7 do 10, od 10 do 19 jste se mohli občerstvovat v baru u bazénu...pití + pizza, toust, sendvič, sušenky, odpoledne zmrzlina.Od 19 do 21 hodin konzumace v restauraci. Kdo chtěl déle, musel si to už zaplatit. My raději šly do místních hospůdek, nebo si koupily vedle v obchodě něco na balkónek.

Sportovní ani kulturní vyžití jsme nepotřebovaly, absenci animačních programů jsme vítaly.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře naprosto úžasné, zajely jsme si i na jiné pláže a nedalo se to vůbec s naší porovnávat, Celých 5 kilometrů, což byly příjemné procházky, bylo moře čisté, neuvěřitelně teplé a všude pozvolný vstup, někde pár hladkých kamenů. Před hotelovými plážemi však byly vybrané..

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Středisko není moc zalidněné, je tu však dost taverniček, dva "supermarkety", ale kdo vyhledává noční život a toulání se uličkami města, to zde nenalezne. Okolí je kopcovité, zelené, vedou kolem i turistické trasy. Prostě klid a pohoda....určitě lepší než Egypt apod.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Už jsem byla na hodně dovolených, takže můžu porovnávat. Všem třem se nám zde moc líbilo, kdybych jezdila na stejná místa, určitě bych se zase vrátila. Znám ovšem lidi, kteří budou vždycky brblat a na tento pobyt nebudou vzpomínat jako my, jen v dobrém.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 38
z 72 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání