Napsat recenzi

All inklusive vypadá opravdu jinak

Recenze hotelu Alkyon Beach Hotel *** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 350x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nabídka neodpovídá realitě .Poměr ceny a služeb je klamný .Spousta nedostatků u personálu hotelu a stravování.Poměr hvězdiček neodpovídá skutečnosti .V nabídce 3 ve skutečnosti vám i majitel hotelu potvrdí ,že 2. a všude to i na místě bylo takhle označeno.Takhle forma all inklusive fakt nevypadá.Majitel hotelu hřeší na to ,že na blízké pláži je málo lidí a je tam opravdu po 21 hodině klid ,ale jinak se k hostům chová strašně .Měl by si uvědomit ,že ho to živí.Špatná strava a hlavně málo .Byli jsme zde ,ale už tu nepřijedeme a ani nedoporučíme

Ubytování  průměrně (3/5)

Typické Řecko-malé pokoje se starším nábytkem a nedostatkem polic na uložení věcí.Špatný odtok odpadu na toaletě a v koupelně a tím i zápach.Toaleta na chodbě s věčně tekoucím záchodem a mokrou podlahou.Jediné plus dobře fungující klimatizace a v s TV jeden český a jeden slovenský zpravodajský kanál.Jinak hotel čistý , útulný ale řeči o rodinném hotelu naprosto klamné.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Jednotvárná-hlavně snídaně,malý výběr. pořád to samé po celý týden.Při obědě a teplé večeři kuchař dává jen jediný kousek masa sice s možnosti pozdějšího přidáni,ale to znamená vystát znovu frontu.Očekávat typická Řecká jídla to je jen nesplnitelné přání Vydání balíčku na celodenní výlet další děs..A samotné vydávaní a neomezená konzumace nápojů formou all inklusive kapitola sama pro sebe.Vzít manželce ,která sedí na terase před jídelnou kávu a víno dohromady znamená jít 2 krát a pak znovu jít a vzít si to pro sebe.Když jde člověk pak pro 3 drink nebo nápoj tak se personál na vás dívá jako by jste jim to tam chtěli zrujnovat-hlavně starý pán-majitel hotelu. Takhli all inklusive opravdu nevypadá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Na pokoji každý den pořádek a uklizeno.Ale personál at už u baru nebo při vydávání jídla v jídelně neochotný,s věčně se mračící a podezíravými pohledy.V okamžiku ,že zachrastíte eurem můžou se potrhat,ukážete pásku all inklusive v tu ránu máte pocit ,že je obtěžujete a to včetně kuchaře .Avizovaný Řecký večer se vůbec neuskutečnil--prý pro nezájem a to i přesto ,že si to většina ubytovaných daného turnusu přála a po delegátce požadovala.Takže lež. Jediné plus krásné výlety organizované delegátkou ,ale tam to chápu,když ona nebo cestovka má z přivedení 50 lidí do restaurace nebo butiku s krémy určitý profit. Při nástupu příjezdu do hotelu kolem 0,30 hodin nemožnost zajištění jakéhokoliv nápoje.Co by komu udělalo kdyby v lednici bylo 0,5 litrů čisté pitné vody

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Tak tam nemáme připomínek.Pláž blízko ,písčitá,relativně uklizena.Moře čistounké teplé, osvěžující.Bazén čistý,teploučký,lehátka vždy upravena a uklizena.Spousta volného místa na pláži at už pro sport nebo jen opalování. Na pláži klid.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu bylo moc pěkné a to i vzhledem k nedávné bouři.Opravdu klidné místo k relaxaci . Dalo se kam zajít spousta možnosti na procházky a nákupy a do taveren.V blízkosti i moc pěkná a luxusní rybářská bašta s dobrým výběrem rybích specialit. Jediný nedostatek přeplněné kontejnery a stím souvisejíci zápach

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Opravdu takhle si formu all inklusive nepředstavuji.Celkové služby nabízené cestovní kanceláři ineodpovídajíí realitě a jsou klamné. A to hlavné v poměru služby -lcena

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 38
z 72 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání