Napsat recenzi

Laguna Holiday Resort 07/22

Recenze hotelu Laguna Holiday Corfu Resort **** (Řecko - Korfu - Acharavi)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 212x
Recenze se líbila: 62 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

Vložené fotky nejsou moje a k místu nepatří, stránka mi je tam vložila sama a nelze je odebrat!

Po přečtení špatných recenzí, jsem se do hotelu docela bála. Zbytečně. Většina hodnocení je zřejmě z doby, kdy se hotel "zajížděl" po otevření. Tak samozřejmě má nějaké mouchy, ale nezažila jsem ještě naprostou dokonalost. Co bych vytkla, je koupelna. Odpad ve sprše pomalu odtéká a spáry jsou začernalé. Jinak koupelna hezká. Úklid chodil většinou v době, kdy jsme odpočívali, takže jsme nevyužívali příliš často, ale když uz, tak pouze narychlo vytřeno, vynesený koš a doplněný toaletní papír. Poslední věc, jsou mraky komárů. Hotel je mezi lagunami, takže je to pochopitelné. A nepořádek mimo resort? Takhle to asi chodí všude.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoj krásný, obrovský a při příjezdu dobře uklizený. Balkon s výhledem na moře. Výhoda klimatizace.

Nevýhody: rozvrzaná postel, "výloha" z ložnice do koupelny a wc, ne příliš intimní dveře do koupelny, špatně odtékající odpad ve sprše.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava pestrá. Snídaně každý den stejná, ale i přesto rozmanitá a každý den si vyberete. Jogurty a kompotované ovoce, ovoce, marmelády, cereálie, sladké pečivo, anglická snídaně + 3 druhy salámů a plátkový sýr.

Obědy a večeře velký výběr - maso (vepřové, kuřecí, ryby i jehněčí, různé úpravy, i mleté), polévka, čerstvá zelenina a různé saláty - teplé i studené, přílohy (hranolky, krokety, brambory, těstoviny atd.), zapečená zelenina (maso, sýr...), vařená a grilovaná zelenina, olivy, tzaziky, plněné vinné listy, 2x v týdnu byly mořské plody. Podával se i gyros, a navíc typická jídla.

Ovoce (meloun vodní a žlutý, pomeranče a jablka).

Dezerty cca 3 až 4 na výběr a po celou dobu kopečková zmrzlina.

Je pravda, že něco zbyde a k večeři, nebo druhý den se to zpracuje, ale vždy rozmanitě a chutně. Což je super, že se neplýtvá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vše naprosto v pohodě. Recepční Slovenka Andrea, takže, kdo neumí anglicky, muže se obrátit na ní.

Bar u bazénu - barman neskutečně milý člověk a slečna také úžasná.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž parádní a vstup do moře ideální pro děti. Dlouho dlouho dlouho voda po kolena. Voda příjemná, čistá, občas malé vlnky. Pláž písčitá cca 5 min od hotelu.

Zadní pláž je sice cca 20 minut chůze, ale nádhera. Málo lidí, průzračná voda a vyhřátá lagunka před mořem ideální pro děti.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel je mimo "civilizaci", jsou tam olivové sady, malý kostel, obchody cca 2 (ale seženete vše potřebné) od jídla a pití po kosmetiku, suvenýry a hračky do vody. Jeden u moře - součástí půjčovna aut a cestovka a druhý cca 60 metrů od hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Super dovolená. Pár výhrad se našlo, ale nic zásadního. Kdo se bojí, rozhodně nemusí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání