Napsat recenzi

Irena

Recenze hotelu Kormoranos Beach Hotel ** (Řecko - Korfu - Acharavi)

Hodnocení:
průměrně: 1,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 6x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedna velká katastrofa. Od příjezdu až po odjezd.

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Již na letišti při příletu nám bylo oznámeno, ze v hotelu nemáme pro tuto noc zajištěn nocleh. Prý majitelka prodala 2x. Nakonec nocleh byl v nějaké provizorní, narychlo vybudované odkladní místnosti. Druhy den, na naše opakované urgence, bez sebemenší snahy a komunikace z druhé stany nám byly přiděleny 2 jiné pokoje, ovsem ne ty, které jsme si již v lednu objednali u CK. V pokojích vše ptáte a nefunkční. Jakýkoliv klient nahlásil na recepci závadu ( nefunkční klima, rozbita roleta proti hmyzu atd.) místo omluvy jej čekalo na pokoji překvapení - cár papíru s částkou v eurech, které má uhradit.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Nebudu psát román. Jen stručně. Katastrofa. Bez komunikace z druhé strany se zde srážely trestné body za to, když si někdo na něco stěžoval, nebo něco chtěl řešit. Takže napr. Na jídelním lístku bylo, ale pro nás ne. Vyvrcholení - večeře nebyla vůbec a důvodem bylo ze” onemocněl personál”

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,2/5)

Průměrné až podprůměrné. Personal vypadal a jednal jako bychom byli nepřátelé. “šefová” jako by tam byla za trest a ještě 1s úkolem všem klientům znepříjemnit pobyt. No prostě imrvére nas….. ženská.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

1

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Průměrné, pro nenáročné.

Celkový dojem  průměrně (1,8/5)

Již nikdy více Kormoranos.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání