Napsat recenzi

Ionian Princess Hotel - NEDOPORUČUJI

Recenze hotelu Ionian Princess Hotel *** (Řecko - Korfu - Acharavi)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 57 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování v tomto hotelu byla naprostá katastrofa, zejména co se týče stravy. Dle oficiálních nabídek je hotel čtyřhvězdičkový, což absolutně neodpovídá realitě, hotel se dá přiřadit spíše k lepšímu kempu. Jestli si chcete užít pěknou dovolenou na Korfu, vyhněte se tomuto hotelu obloukem!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování je starší, ale v dobré lokalitě. Jde vidět, že o hotel nikdo nepečuje, lehátka u bazénu jsou zničená a špinavá, nábytek v jídelně i na terasách má už nejlepší za sebou. Venkovní prostory nikdo neuklízí, i když by to určitě potřebovaly. Pokoj byl ucházející, avšak koupelna byla velice malá a sprcha plesnivá.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Na celém pobytu je největší katastrofou právě strava. Strava odpovídá zhruba kempu nebo stravování v táborové jídelně. Výběr jídel je naprosto minimální, u snídaně je k dispozici pouze jeden druh pečiva (suchý toast bez možnosti opečení), sýr, nejlevnější šunka junior, oschlá zelenina od večeře (většinou zelená paprika) a když se zadaří tak i vejce. Ovoce je omezené množství a nedoplňuje se. Z kávovaru teče pouze černá káva, džusy jsou jen naředěné sirupy. Ačkoliv se jedná o stravování formou all inclusive, nezaznamenali jsme žádnou avizovanou svačinu - pouze zbytky oschlého listového těsta ze snídaně, zmrzlina byla pouze jednou. Snídaně i večeře byly taktéž příšerné, opakovalo se neustále dokola 6 jídel (špagety, maso, dušená zelenina), zákusky nebo ovoce nebylo k dispozici nebo jen naprosto v omezené míře. Jídlo se nedoplňovalo, takže pokud někdo nepřišel na jídlo hned ze začátku, nic na něj nezbylo. Míchané nápoje hotel nevede - k dispozici mají velmi omezené množství alkoholických i nealkoholických nápojů. Nebylo možné si nikde dočepovat vodu a pokud někdo požádal o celou lahev s vodou, musel si ji zaplatit. Jeden večer probíhal řecký večer s grilováním. Na grilované maso se čekalo více než půl hodiny v dlouhé frontě z obavy, že se na některé hosty nedostane. Zbytky z večeře byly další den na oběd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Hotel je starší, stejně jako vybavení. Personál se těžko hodnotí, neboť po dobu našeho krátkého pobytu nebyl téměř k zastižení. V nabídce byl slibován animační program pro děti i dospělé a sportovní aktivity - nic takového se však nedělo, animátoři nebyli k zastižení. V jídelně nebyl personál, který by odnášel talíře a doplňoval jídlo, takže si občas nebylo ani kam sednout, neboť byly všechny stoly špinavé.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

NEDOPORUČUJI!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 35 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání