Napsat recenzi

Velmi rozpačité....

Recenze hotelu Grecotel LuxMe Costa Botanica Resort (ex Gelina Village & Aqua Park) ***** (Řecko - Korfu - Acharavi)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 555x
Recenze se líbila: 309 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel při dobré vůli odpovídá 3 možná +, jídelna a stravovací záležitosti možná 2..

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Snaha o modernizaci zařízení, nový sprchový kout, ale s řeckými detaily a nedodělky. Všude mravenci, ale při použití spreje, celkem jde s tolerancí přežít. Málo uložného prostoru nebylo sice tak tragické, ale byla jsem na pokoji s malou vnučkou, při plné obsazenosti 3 lidí žádná sláva. Úklid nevyšel jen 1x, jinak vše doplněno, ale ručníky snad za celý týden nevyměněny.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Stravování nám zcela pobyt otrávilo - nejde ani o výběr /i když ten nebyl zázračný/, ale o tu kulturu stolování. To je opravdová katastrofa - fronty vždy a na všechno - na stůl, na talíře, na příbory, na jídlo, sklenice, hrnečky........Nádobí špinavé, sklenice strašný, organizace žádná, lidi běhají jeden přes druhého z fronty do fronty, v jídelně je vedro. Toto platí pro hlavní jídelnu, ale i pro plážovou. Tam většinou nebylo ani maso, protože se zřejmě počítalo s tím, že v blízké zahradě pečou špízy. Fronta na špízy ve vedru byla tak na 20 minut a pokud jste ve frontě chytli před sebou 2 - 3 polské občany, neměli jste šanci urvat ani jeden. První den byli špízy kuřecí a vepřové, později jen vepřové a někdy skončili pečení dřív než bylo uvedeno. V plážové jídelně jsou větráky, ale zásadne se nepouští, takže neskutečné vedro...Nájezdy polských občanů na jídlo byly všeobecně strašný, ale to už je o lidech...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál jižní, velmi pomalý, ale nějaký zásadní problém jsme neřešili. Možná pár slov ke službám CK ,u nás to byl Čedok. Ačkoliv neustále na jejich stránkách je např. uváděn mini-klub, pro české děti tam letos vůbec žádný není!! Můžete tam děti nechat pokud se domluví se slovenskou příjemnou delegátkou, jinak jsou tam pouze polští delegáti. Zástupce Čedoku nás v Praze ujistil, že hotel je velmi blízko letiště /CK uvádí 40 km/, takže s malými dětmi tam budeme z letiště za chvíli. Ta chvile vyšla na necelé 2 hodiny !!, objížděli jsme totiž všechny hotely před námi ... Při cestě zpět jsme díky tomu nestihli s dětmi ani večeři /večeře byla v 18.30, plánovaný odjezd autobusu od hotelu 18.50 /. Žádali jsme delegátku o možnost jít na večeři o 10-15 minut dříve, ale prý to nebylo možné. Nicméně pak jsme zbytečně čekali před hotelem 15 min na autobus.....

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Nemá chybu, byli jsme i v aquaparku, ale nakonec bylo moře hezčí.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Do městečka opravdu kousek, procházka po pláži velmi příjemná.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Velká škoda té šílené kultury jídla a stolování.....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 23 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání