Napsat recenzi

zkušenost

Recenze hotelu Summery Hotel *** (Řecko - Kefalonia - Lixouri)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 48 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Největší skupinu ubytovaných tvoří Britové a ti jsou ubytováni v rekonstruovaných pokojích a v těch s výhledem na moře.. S tím se asi musíte smířit.. Jsou to většinou důchodci. Hotel je na méně pohyblivé zařízen. Výborná poloha hotelu, blízko AB market, nevelké mořské akvárium i veliké dětské hřiště, nedlouhá pěší zóna i náměstíčko. Proto je o hotel stále zájem a nepotřebují za každou cenu investovat. Barů a restaurací je v Lixouri víc než obchůdků. Pár set metrů k trajektu i autobusovému nádraží

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Náš pokoj č. 104 by byl průměrný, kdyby neměl dveře do koupelny a ke skříni v hrozném stavu (myslím, že z 50. let, spravované). Část elektriky je tažená po zdi. V noci byl slyšet kravál z recepce, pokud tam někdo rušil klid.. Byl to třílůžák s výhledem do silnice, kde je i provoz. Denně se zametalo, vytíralo méně často. Pod postelí jsme hned našli odpadky, které tam byly celých 14 dní. Slibovaný fén na našem pokoji nebyl, přinesli nám nový, s tím, že ho druhý den přivrtají, ale nedošlo na to. Matrace i polštáře dobré. .Balkón příliš úzký, takže stolek zbytečný. Koupelna slabší průměr. Celkově ubytování byl nejslabší článek celé dovolené, v žádném případě to není na tři hvězdy. Britové by hodnotili jinak.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Snídaně - normálně, na co jsme zvyklí, od všeho něco, výborné tmavé bulky, levný salám, levné piškotové buchty, vždycky by to mohlo být lepší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Jídelna a recepce pěkná, ale moc nevyužijete, snídali jsme venku, personál ochotný, v baru na pláži obsluhoval mladík Čech, potěšilo. Bazén pěkný, na jedné straně masážní trysky, ale musíte zabojovat o lepší lehátka, jinak ale i odpoledne nějaká obyčejná byla k dispozici u moře, kam je to od bazénu 20m. Plusem je klima zdarma.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře mělké, průzračné, jen trochu trávy na hladině, ale nevadilo. Vstup do vody skvělý. Pláž by snesla občas pohrabat, ale všichni se stejně zdržují kolem bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Neurazilo, nenadchlo. Lépe na tom byli ti, kdo měli výhled na moře a bazén

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Spokojenost, až na výhrady k našemu pokoji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kefalonia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání