Napsat recenzi

Karpathos jednoznačně doporučujeme :-)

Recenze hotelu Bluu Bahari Hotel *** (Řecko - Karpathos - Arkasa)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 834x
Recenze se líbila: 395 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Arkasa při pohledu z akropole Arkasa při pohledu z akropole
  • Západ z Arkesie Západ z Arkesie

Pohodový hotýlek v klidné lokalitě s nádherným výhledem a perfektním personálem.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Hotel byl čistý a velmi pečlivě udržovaný, pokoje každý den uklizené, ložní prádlo a ručníky pravidelně měněny. Jednu hvězdičku bych ubral jen za úplnou absenci klimatizace (ke konci pobytu již bylo na pokoji opravdu vedro :-) ) v kombinaci toho, že dveře nemají síťku proti otravnému hmyzu, který večer vždy přiletěl a tedy spánek možný jen za zavřenými dveřmi. Jinak maximální spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Každý den na výběr minimálně ze 3 jídel a vždy byla i velmi dobrá polévka a to jak k obědu, tak i k večeři. O saláty nebyla nouze :-) snídaně bezproblémové a "cestovní" balíčky na vyžádání také bez problému. Chyběl snad jen častější přísun ovoce, ale to je asi pochopitelné k termínu dovolené. Jídlo celkově velice chutné a personál v jídelně fajn. Zdravíme Nely a Ilyu :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel působí velmi dobře hned od vstupní haly, vše přehledné a jasně značené. Recepci perfektně ovládali slečny Roberta a Veronika, které taky zdravíme. Díky tomu, že mluví slovensky, tak člověk domluví vše jako doma :-) Zbytek personálu umí asi jen Řecky, ale je vidět, že se opravdu snaží učit slovensky :-) chválím i velký bazén s dostatkem lehátek zdarma, pingpongový stůl a spoustu společenských her ve společenských prostorách zdarma ke každodennímu použití

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Nejbližší "použitelná" pláž Nikolaos je cca 7-10 minut pohodlnou chůzí. Je celá písečná s možností beach volejbalu a sprch se sladkou vodou. Lehátka za poplatek 5eur, což není zlé. Výběrčí je navíc příjemný chlapík z přilehlého hotýlku Glaros a dělá fajn frappé, doporučuji :-) jinak pláž by si možná zasloužila více péče, v písku bylo docela dost všemožných kusů plastů, ale byla postupně uklízena.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Stejně jako hotel, tak i okolí bylo udržované a i přesto, že leží u hlavní silnice, tak je tam opravdu klid. O hotelu se člověk dostane kamkoliv po svých. Centrum Arkasy je zkratkou cca 10-15min, půjčovna aut neověřená cca 3min, ověřená Sophias je pak cestou na pláž Nikolaos cca 5-7min. Majitel je super chlápek a vtipálek, auta má v bezvadném stavu a nic nebyl problém. Skútr nebo čtyřkolku lze půjčit v 2brothers, když se dáte po hlavní do centra Arkasy, ale na B v řidičáku a snahu o vysvětlení, že v ČR můžu mít i 125ccm, jí stejně půjčit nechce. Tedy na skútr jedině se skupinou A v řidičáku.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Po zkušenosti s jinými řeckými ostrovy můžeme Karpathos jedině doporučit. Rozhodně doporučuji půjčit auto alespoň na 3 dny a celý ostrov a především pláže pořádně prozkoumat a využít i placené výlety od cestovky, protože to nevychází vůbec draho a aspoň se člověk i něco dozví. Určitě se pak po těžkém procestovaném dni zastavte v Mesochori v kavárně Skopi, je přímo na útesu a je tam neuvěřitelný výhled.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Karpathos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání