Napsat recenzi

Květen na Krétě

Recenze hotelu Jo-An Palace Hotel **** (Řecko - Kréta - Rethymnon)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2016
Přečteno: 288x
Recenze se líbila: 471 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • silnice k hotelu, mírně do kopečka silnice k hotelu, mírně do kopečka
  • pohled na čelo hotelu pohled na čelo hotelu
  • pokoj pokoj
  • pokoj pokoj
  • moře v zálivu za pevností moře v zálivu za pevností
  • přístav a pohled na maják přístav a pohled na maják
  • největší kostel - uvnitř nádhera největší kostel - uvnitř nádhera
  • bazén na střeše hotelu bazén na střeše hotelu
  • nádherný pohled ze střechy hotelu na staré město nádherný pohled ze střechy hotelu na staré město
  • nádherné uličky nádherné uličky

Měli jsme vybraný pokoj Promo a trošku jsme se báli, jak bude vypadat. Ale nakonec předčil očekávání. Sice jsme nikam neviděli, jen na protější budovu, ale zase tam byl klid a sluníčko svítilo pouze ráno. Malý balkonek taky stačil. Stejnak jsme na pokoji moc času netrávili, buď jsme se procházeli po městě nebo jsme se slunili na střeše hotelu. Květen na Krétě je nádherný, přes den bylo kolem 23 stupňů a hlavně sluníčko a modrá obloha. Takže ideální doba na poznávání.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování bylo pěkné, každý den se uklízelo, měnili ručníky, koupelnička byla malá, ale na osprchování to stačilo. Pouze asi jednou zůstala neuklizená podlaha.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Měli jsme polopenzi - snídaně i obědy byly bohaté na výběr úplně všeho, ani se nedalo všechno ochutnat. Stravovali jsme se v přízemí hotelu, k pití jsme si kupovali lahev vody za 1 euro. Nemohli jsme se nabažit úžasného řeckého jogurtu a slaďounkých šťavnatých pomerančů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Recepční byly ochotné s čímkoliv poradit, nějaké další vyžití, ani kulturní, jsme nevyhledávali. Kulturním zážitkem jsou večerní procházky nespočetnými úzkými uličkami starého města Rethymna, které začíná kousek od hotelu s nepřeberným množstvím obchůdků a taveren. Podařilo se nám hned první večer v uličkách záhadně zabloudit !!

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž a moře moc posoudit nemůžeme, protože jsme ve vodě nebyli - měla asi 20 st., což je na nás málo. K moři je to asi 20 min chůze, ale pláž na koupání je ještě o něco dál - je široká, písčitá a dlouhá prý 4 km. Voda je nádherná - čistá a průzračná. Takže až na tu vzdálenost super.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Hotel se nachází v podstatě v centru Rethymna, kousek od brány do staré části. Obchody jsou všude dokola. Hned proti hotelu je supermarket a vedle úžasná velká zelenina. Kousek od hotelu je také městský park.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Celkový dojem byl výborný a klidně bych tam jela znovu. V naší době jsme tam byli jediní Češi. Většina hostů byla z Ruska, Německa a Polska. Domlouvali jsme se jakž takž anglicky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání