Napsat recenzi

MICHALIS CLEVER

Recenze hotelu Evita's Studia (Řecko - Evia - Edipsos)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 685x
Recenze se líbila: 458 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Zdálky to ještě šlo, zblízka jako vybydlený dům. Zdálky to ještě šlo, zblízka jako vybydlený dům.
  • Veškeré kuchyňské vybavení.... Veškeré kuchyňské vybavení....
  • Klidná pláž, byla super. Klidná pláž, byla super.

Dovolená v tomto resortu se nám líbila, pro ubytování jsme měli drobné výhrady. Je škoda, že CK "lakuje" zájemce a realita na místě je trochu jiná. Prostředí, do kterého jsme přijeli, jsme díky recenzím znali, takže nás kravičky a polní podmínky kolem ubytování nezaskočili.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Při večerním příjezdu snad ani nevěděli že máme přijet, ale naštěstí pro nás místo našli:) Ántré apartmánů bylo jako u letního domku Adamsovy rodiny. Pokoj byl jednoduchý a čistý. Kuchyňka bez žádného vybavení nás díky all incl. v přilehlém hotelu netrápila, ale kdo by si chtěl uvařit aspoň kafe by narazil.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava byla chutná, ale stereotypní při delším pobytu bych ubral hvězdičku. All inclusiv v přilehlém hotelu člověk lačnící po moři a pláži nevyužije tak jak by chtěl, chodit 1km z pláže a zpět každý den... doporučuji pronájem kol na celý pobyt - dobrá investice.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Součástí vybavení dle CK:SAT, TV a fén - NEBYLY jak v našem tak ani v jiných apartmánech. KUCHYNSKY KOUT - já si jej vždy představím s vařičem, varnou konvicí i s nádobím. Nic z toho jsme ale nenašli jen talíře,příbory a dvě sklenice a pár zanechaných relikvií po předchozích hostech. Žádné další služby ale nečekejte - koš si vyneste sami (nákup sáčků), ručníky a povlečení Vám možná vymění, ale až na požádání, a to ještě musíte potkat pana domácího, který je pořád někde pryč a když jsme jej jednou za celý týden potkali, tak nás pozdravili jen jeho pejsci.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž vzdálená 1 km a ne 500 m jak psala CK byla skvělá. Písčitá s trochou kamínků. Často foukalo, ráno Vám bylo mokrým trochu zima, v poledne Vás vítr při opalování příjemně chladil. Slunečníky do 6E pro dva byly vždy jen zpola zaplněny jako i taverny při plaži. Pro nás idylka, kdo chce být někde "kde to žije" v Marmari nepochodí.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Bohužel studia ve stejné cenové relaci v okolí byla VŽDY hezčí než Michalis. Zavlažený trávník na 3x2m a část při hlavní budově byly hezké. Zbytek pozemku odrostlá polosuchá tráva posetá odpadlými květy snad ještě z loňska. Již zmiňované antré a dětské houpačky vypůjčené z postapokaliptického filmu dobrý dojem nezanechali. Na druhou stranu jsme žádné zázraky nečekali. Pole a pastviny s krávami a s nimi spojeným občasným odérem jsme čekali.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Dovolená byla hezká, ubytování nás však zklamalo, ale nijak neznechutilo. U výběru dovolené jsme se přiklonili k papírově lépe vybavenějšímu ubytování a bohužel jsme narazili. Nedá se věřit všemu co CK napíše.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Evia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání