Napsat recenzi

Dovolená celkem dobrá - řecká mentalita hrůza - opuštěné štěně v areálu hotelu

Recenze hotelu Preveza Sunset Beach Hotel *** (Řecko - Epirus - Kastrosykia)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 030x
Recenze se líbila: 509 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Opuštěné štěně Opuštěné štěně
  • Pláž Pláž
  • Cesta na pláž Cesta na pláž
  • Opuštěné štěně Opuštěné štěně
  • Výhled z hotelu Výhled z hotelu
  • Štěně po našem ostříhání Štěně po našem ostříhání

Moře nádherné, čisté. Líbilo se nám, že nejsou přeplněné pláže jako třeba v Turecku nebo Bulharsku. Na pláži v pohodě kolem 11 hod volná lehátka a u bazénu také. Byly jsme s dcerou přímo v hotelu, pokoj pěkný, každý den uklizeno. All inclusive se třeba s tureckým nedal vůbec srovnat, ale s tím jsem počítala. Také mi docela vadilo jako jiným, že jsme měli jiné pásky než Řekové a to proto, že po mě chtěli abych si zaplatila ledové kafe a Řekové ho měli zadarmo. Dívala jsem se na stránky hotelu a nabízí pouze all inclusive, takže i Řekové museli mít stejný. Vadilo mi, že u večeře nebo oběda jsem si objednala skleničku vína a dala bych si třeba ještě jednu, ale číšník už nikdy podruhé nepřišel. Také nevím, proč chtěli při objednávce pití pokaždé číslo pokoje. Asi si vedou statistiku kdo kolik toho za pobyt propije :-)

Třikrát týdně jezdí do Prevezy autobus v 10 hodin. My jsme na něho čekaly hodinu a nepřijel. V recepci, když jsem se ptala proč ještě nedorazil tak se usmívali, že máme ještě počkat, že snad dorazí nebo že prý může mít technickou poruchu :-) Nedivím se s jejich přístupem, že země je tak zadlužená.

Další z čeho jsem byla hodně smutná, byl malý bílý pejsek, odrostlé štěně, které žije v areálu hotelu. Chudáček srst plnou bodláků, špinavé. Někteří Češi co byli s námi na dovolené ho krmili včetně mě. Byla to fenka hrozně milá. Skoro každého vítala, ale když přišla k Řeckým turistům, odháněli jí a štítili se jí. Hlídač v hotelu mi řekl, že je to uliční pes, kterému v hotelu poskytli azyl. Chtěla jsem jí vzít domů, ale nevěděla jsem jak to udělat. Alespoň den před odjezdem jsem jí ostříhala některé bodláky, které měla chudák i přes oči. Byly jsme na dovolené v termínu od 24.7.-31.7.2014. Jestli je tady někdo kdo tam byl po nás, budu vděčná za jakoukoliv zprávu, jak se pejskovi daří na můj e-mail: souckova@tiscali.cz nebo stačí tady jenom přidat komentář, jestli tam ještě je a jestli je v pořádku a jestli si tady někdo čte moje hodnocení a na dovolenou se tam teprve chystá a byl by ochotný pomoci s převozem pejska do Čech, všechny veterinární poplatky zaplatím, zjišťovala jsem, že by bylo potřeba ho oočkovat proti vzteklině, vystavit pas a čip - celková cena cca 75,- EUR, momentálně jednám s řeckými ochranáři, kteří jsou ochotní toto vyřídit, ale problém je s dopravou. Hledám někoho kdo by byl ochoten pejska vzít do letadla a dopravit ho cestou z dovolené do Prahy. Pejsek je malý a může cestovat v přepravce přímo na palubně letadla, ale musí být v doprovodu dospělé osoby. Kdyby se našel někdo kdo by mi byl ochoten pomoci, prosím piště na můj e-mail: souckova@tiscali.cz.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj čistý, každý den uklizený.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Pořád stejné jídlo, výběr nebyl moc velký, ale chutnalo nám. Z ovoce tam byl jenom červený a zelený meloun a broskve. Zelenina - okurka, rajče. Snídaně ale byly bohaté.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Většina číšníků příjemná, ale jsou dost pomalý. Někdy trvalo než jsme si objednaly.

Obsluha baru na pláži nic moc. Jeden číšník byl docela příjemný, ale anglicky nerozuměl nebo dělal, že nerozumí, abychom po něm nic nechtěly. Druhý celkem arogantní. První den ledová káva v pohodě, druhý den mi řekl, že nerozumí a dal mi teplé kafe a do toho led, třetí den už vůbec nerozuměl a čtvrtý den mi řekl, že ledovou kávu si musím zaplatit! Několik dnů výdej zmrzliny v pohodě k jakoukoliv dobu a další den mi řekne, že zmrzlina je pouze od 16 do 17 hod!!

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž čistá, uklizená. Moře nádherné, průhledné. Akorát při vstupu do moře je hned hloubka, ale to nám nevadilo.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

V okolí hotelu není prakticky nic, jeden obchůdek a jedna taverna. Při cestě do obchůdku, u kraje silnice odpadky, ale to je v Řecku normální.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Hotel není v rušném centru, ale to nám nevadilo. Moře je ale nádherné a celý poloostrov Lefkáda stojí za procestování. Bohužel jsem si zapomněla doma řidičský průkaz. Určitě se vyplatí půjčit si auto a okolí procestovat. Řecká mentalita jak už jsem psala, měli by si více vážit turistů.

Kdyby aspoň jezdil autobus do Prevezy bylo by to lepší. Jinak delegátka z ********* moc ochotná není.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 56 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Epirus - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání