Napsat recenzi

hotel Neapolis na Chalkidiki

Recenze hotelu Sea Level Hotel (ex Neapolis) **** (Řecko - Chalkidiki - Polichrono)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 230x
Recenze se líbila: 366 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenku sme si uzili vdaka super moru. Hotel poskytuje vsetko pre stredne narocnu klientelu.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Izby maju balkoniky so sedenim- plasove stolicky a stol, susiak na pradlo, klimatizacia v cene, wifi v cene pri recepcii funguje vzdy ale na izach len obcas, televizor, chladnicka, niektore izby aj fen, izby su vymalovane, kupelne mensie, na izbach po dve postele samostatne alebo jedna manzelska plus jedno lozko zrejme pre tri osoby- teda ziadna rozkladacia pristielka, postele slusne i vankus, plachta na prikrytie, deky v skrini neoblecene. Len jedna zastrcka na izbe a ta je pri posteli, v kupeni nie je ziadna.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Bufetoveho typu(kazdy si sam naklada, ale i odnasa taniere). Na ranajky sa opakuju kazdy den: vajcia( prazenica, varene alebo volske oko), jeden a ten isty druh tvrdeho syra a sunkovej salamy, parky bez horcice a kecupu, babovka, jeden druh bieleho peciva, niekedy chlieb vo vajicku, biely jogurt, gulicky, jahodovy a visnovy dzem, olivy, uhorka, baranie rohy, dzus, voda, mlieko, smotanka do kavy, kava, caj. Vecera vzdy dva druhy masa (najcastejsie mlete, ryba- asi pangasius, musaka, suvlaky..) dusena zelenina( striedanie brokolica, hrasok, zmes roznej zeleniny), pocas tyzdna sa strieda vzdy jedno ryza, kasa, hranolky alebo cestoviny. Z cerstvej zeleniny je kazdy den vyborne tatsiki , paprika, zeleny salat, cibula.... Vzdy je k jedlu biela veka, voda a ako sladkost bud melon alebo pernik poliaty cokoladovou polevou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Prijemny mensi hotelik, priamo na promenade , ces cestu plaz- lehatka poskytuje len za zakupene drinky. Sucastou hotela je pizzeria, na terase 2 x do tyzdna grecky vecer( ziva hudba a spev - dvaja hudobnici). Obvykle do polnoci. Upratovanie - umyvanie dlazky, vynasanie smetiaka ( toaletny papir sa nehadze do WC ale do kosa)kazdy den, vymena uterakov( 2 na osobu) kazdy 4 den.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Krasne tyrkysove, po 3 metroch hlbka na plavanie. Vstup hrubsi piesok s okruhlymi kamienkami. Plaz velmi uzka a preludnena.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Je to hotel priamo na promenade, plnej korzujucich ludi. Vedla obchodov, barov, herni a restauracii. V kazdom ina pomerne hlasna hudba. Nevhodne miesto pre ludi, ktori chcu klud. Absutne bez zelene, len betonove budovy a cesta. Rano vas kazdy den budu okolo piatej budit smetiari. Inak Polichrono ma milu atmosferu greckej dedinky, zameranej na cestovny ruch,s vybornymi moznostami na obcerstveni( vyborne gyrosy i ine miestne speciality, zmrzlina, sisky, cerstve ovocie- priamo z auta lepsia cena, dva supermarkety slepsimi cenami napr.cely pack 6x 1,5 l vody len 1, 30e.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Vhodne pre mladych, ktori radi chodia po obchodikoch, tavernach a nevadi im hudba A vsade davy ludi.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání