Napsat recenzi

Paradise

Recenze hotelu Paradise Hotel *** (Řecko - Chalkidiki - Kriopigi)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 212x
Recenze se líbila: 423 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Slušný hotel, příjemný personál v klidnějším odlehlejším prostředí. Psáno z pohledu mladého páru.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Samotný pokoj je poměrně skromný. Manželská postel nám připadala spíše jako dvě lůžka přiražená k sobě, takže mezi nimi byla mezírka. Skříň veliká, jenom její dveře opotřebované. V pokoji jsme měli malou ledničku. Pozor, i při snížení stupňů chlazení nám udělala z lahve vody kus ledu. Snad všechny pokoje měly balkonek, my bydleli v přízemí. Venku jsme měli stoleček a židle, trochu rezavé, a sušák. Venkovní posezení byla oddělena zídkami, takže jsme neseděli venku se sousedy.

Uklízelo se denně. Možná ne zcela důkladně, ale kdo si na čistotu vysloveně nepotrpí, asi zklamán nebude. Povlečení nám bylo měněno jednou, maximálně dvakrát. Nejhorší část ubytování byla koupelna. Nic v ní sice nechybělo, ale občas na nás ze zdi koukal drát a hlavně tam bylo po pár dnech dost zatuchlo. Ke konci pobytu už mi koupelna opravdu vadila. Třešničkou na dortu byly vstupní dveře. Zámek dost drhl, takže nám zpočátku museli dvakrát odemknout zaměstnanci hotelu. Po chvíli jste získali cvik, ale přesto - pro dvě slečny by asi dveře nebyly nic příjemného. Možná byl problém pouze s naším pokojem.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Milé překvapení. Snídaně formou švédských stolů, obvykle stejný výběr, ale docela velký, zhruba obden se objevilo něco nového. Moc mi chutnalo. Večeře bohaté, vybíralo se den předem ze dvou jídel (jedno často zeleninové a druhé maso). K tomu vždy salát, polévka a nakonec dezert, často ovoce, ale dostali jsme třeba i puding. Člověk se opravdu najedl. A dobře. Velké plus za hodně ovoce a zeleniny, které jste si mohli nabrat dosytosti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel byl úžasný. Moc hezký s velikou zahradou, hodně lehátek u bazénu, možnost zahrát si šipky a ping pong, který jsme hojně využívali. Často jsme také skákali na trampolíně. Byla profesionální, takže bez problému zvládala i dospělé. Viděl jsem i malou fotbalovou branku s míčem (s jedním zaměstnancem hotelu jsme si dokonce i párkrát kopli). V tomto ohledu vhodné místo pro děti.

Personál bezva. Na recepci veselá paní, nebo mladík, se kterými jsme se domlouvali nejčastěji. Oba milí, vstřícní, snažili se a uměli si poradit. I paní na úklid se na vás usmívaly. Dýchala na nás taková domácká rodinná atmosféra. Domluvit se anglicky šlo bez problému. Možná by se dalo vyrukovat i s polštinou nebo ruštinou, protože z těchto zemí sem jezdilo nejvíc turistů.

Možná trochu hlasitější hudba od baru později večer.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Z popisu a recenzí jsme se moc těšili na probíraný kopec vedoucí na pláž. Nakonec nebyl tak hrozný. Na pláž vedly dvě cesty. Byla nám doporučena ta vzdálenější od hotelu, druhá odbočka doprava, ale vyzkoušeli jsme si obě a nebyl v nich až takový rozdíl. Oběma jsme se dostali na pláž za pár minut. Nakonec jsem si cestu na pláž i oblíbil, líbila se mi přírodní stezka lesem. Jednoznačně se ale zamyslete, co bude vyhovovat Vám. Je to vcelku strmé stoupání. Pro normálního dospělého člověka nebude problém, ale pro důchodce nebo malinké děti možná ano. Také je třeba vzít v potaz, že na pláži není žádný servis, žádné toalety ani lehátka. Pokud si tedy půjčíte slunečník nebo lehátko v hotelu, budete ho vláčet s sebou do strmého kopce, a jestliže si nebudete chtít odbíhat na toaletu do křoví, čeká vás další výšlap.

Nám cesta nedělala problémy a pláž se nám líbila. Je hned za lesem, takže je vždy možné najít si místečko ve stínu. Pláž je docela dlouhá, doporučujeme se projít a najít to správné místo. Vstup do moře se nám líbil z trochu vzdálenější části pláže, patřící už k jinému hotelu, kde bylo méně kamínků. Vysloveně písečná pláž to ale není, místy je jich ve vodě opravdu hodně. Trochu opodál jsme narazili i na ježka. Moc se mi líbilo, že je na pláži klid, že nebyla přelidněná a že se dalo najít i dost osamělé místo. Ve frekventovanějších oblastech sem tam odpadky, ale ne moc, voda byla hezká. Pěkné místo pro páry.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Záleží na tom, co požadujete. Do nejbližšího městečka to bylo pěšky zhruba 20 minut podél silnice, za dalších 20 minut jste městečko prošli a nic víc v okolí nebylo. Bujarý noční život tu nenajdete, ale místo na nákup nebo posezení ano. Krás okolí moc nepobralo. Široko daleko nic, jen široká silnice, za památkami se musí jinam. Pro toho, kdo jede hlavně na pláž, žádný problém. Hotel je ještě trochu z cesty, takže pěkné ticho. Za památkami jsme jeli do Soluně, cca 80 km cesty.

Možná jen škoda, že se nebylo kde projít.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Pěkná dovolená v příjemném prostředí. Ideální pro lidi, co si chtějí užít klidu a nejsou z nejnáročnějších. Nejvhodnější pro páry hledající romantiku a odpočinek u moře nebo rodiny, které se nezaleknou kopce. Hotel je pro děti vybaven, užijí si to tam. Nevhodné pro noční živly.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání