Napsat recenzi

Attika ano, ale ne hotel Kinetta!

Recenze hotelu Kinetta Beach Resort & Spa **** (Řecko - Attika - Kinetta)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 795x
Recenze se líbila: 134 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž v Kinettě :-) Pláž v Kinettě :-)
  • Bazén v zahradě :-) Bazén v zahradě :-)
  • Bohužel i takové ovoce bylo nabízeno :-( Bohužel i takové ovoce bylo nabízeno :-(
  • Průzračné moře :-) Průzračné moře :-)

Kinetta - francouzský hotel umístěný v krásné zahradě s úžasným okolím a mořem.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Přestože jsme měli požadavek u CK, že preferujeme 1.patro, tak jsme byli ubytovaní v bungalovu. Po 3. noci vyhověli naší žádosti a přestěhovali nás do ubytování se zelenými balkóny v 1. patře a to byla naprostá paráda - prostorný pokoj, velký sprchový kout a balkon s krásným výhledem přes zahradu na hory. Zahrada je opravdu perfektně udržovaná - všude je čisto.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Na hotel 4* opravdu žádná sláva. Bohužel musím dát za pravdu recenzím, které zmiňovaly, že hotel je francouzský. Ano, je to tak - kromě Francouzů jsou všichni ostatní na obtíž (i když se usmíváte, tak je to v podstatě jedno). Už je hodně zvláštní, že každá země má jinou barvu pásku all inclusive. Tak např. Češi mají zelené a tzn., že nemají nárok (kromě filtrované kávy, která se v podstatě nedá pít) na jinou kávu jako je espresso, frappé apod. Ale můžete si ji za 4 Eura zakoupit. Další nepochopitelná věc je, že pokud potřebujete přes den pít vodu, tak se zde používají necelé 2 dc plastové kelímky, kterých jsou všude plné koše a když si přinesete láhev, abyste nemuseli v podstatě celý den chodit pořád jen pro vodu, tak vám do ní natočí vodu z kohoutku. A v sobotu vlastně pít nemusíte vůbec, protože se zde drží volný den, tak jsou bohužel zavřené oba bary (beach bar a pool bar). Ale naštěstí je za závorou hotelu malý krámek, kde jsou moc příjemní lidé a Ti vám prodají balenou vodu. Co se týká jídla, tak také nic moc. V podstatě se pořád opakuje vše dokola a navíc jsme postrádali Řeckou kuchyni (tedy kromě řeckého salátu a tzatziki). Byli jsme zde 12 dní a strava šla kvalitou hodně dolů. Bohužel jsme se setkali i s nahnilým ovocem a občas se špinavými talíři. Personál v restauraci je neochotný, pokud někdo dojí, tak trvá celou věčnost než stůl znovu prostřou a navíc mi přijde dost nevhodně, že kolem vás pořád jezdí personál s pojízdným pultem kam vyhazuje zbytky jídla, které lidi nedojedli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Pokoje jsou vybaveny dostatečně, výměna ručníků a úklid probíhá každý den. Uklízečky jsou asi jediné, které byly z personálu příjemné.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž je čistá, všude kamínky a krásná průzračná voda. Nejsou vlny, tak se dá skvěle plavat. Boty jsou spíše potřeba na pláži, ale do vody se dá v pohodě bez nich. Navíc je poměrně brzy hloubka.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Kromě nádherné zahrady, která je obklopena horami, tak nikde nic není - bohužel ani v městečku, které je vzdáleno 7 km od Kinetty,

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Do Řecka jezdím skoro každým rokem, ale vždy jsem byla pouze na ostrově. Vždy se moc těším - Řekové jsou úžasní, usměvaví a příjemní, ale když jsem přijela do tohoto hotelu, tak jsem byla v šoku a myslela jsem si, že nejsem ani v Řecku. Celý řecký personál hotelu mluví pouze francouzsky. Animační programy zrovna nevyhledávám, ale jsou také pouze ve francouzštině. Akorát pro české dětičky je zde příjemná animátorka Veronika.

Jinak jsme si to ale užili - strávili jsme úžasný den v Athénách a vyrazili na 2 dny autem. Památky jsou zde nádherné. Vždy jsem toužila vidět Akropolis a to se mi splnilo.

Příště ale už zase na ostrov :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Attika - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání