Napsat recenzi

Dovolená v okolí Salzburgu

Recenze hotelu Gasthof Seestrand *** (Rakousko - Salcbursko - Thumersbach)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 85x
Recenze se líbila: 370 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená předčila naše představy, dovolenou jsme si velmi užili.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytováni jsme byli v 2. patře s výhledem na silnici - tedy ne na jezero. Přesto, že silnice vedla podél celého jezera, tudíž tam byl celkem pohyb, tak jsme nezaznamenali rušivý vliv. Je pravda, že jsme na pokoji pouze spali, ale v noci tam byl klid. V pokoji byla koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Pokoj vybaven ručníky a osuškami, měněny byly každý den. Úklid probíhal každý den a i nám byla přestlána postel, i když jsme si ustlali ráno. Ledniča na pokoji nebyla. Bylo tam dostatek úložného prostoru na osobní věci a oblečení. Pokoj byl s manželskou postelí a gaučem navíc. Všude bylo čisto.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Měli jsme polopenzi - snídaně+večeře. Snídaně byla formou bufetu. Vybrat se dalo z šunky a salámů, plátkového sýru, tavených sýrů, másla, džemu, nutely, paštiky, čerstvé pečivo, lupínky a müslli, jogurt, mléko, pomerančový džus, vařená vajíčka natvrdo. Zelenina se k snídani nepodávala. Teplé nápoje byly k dispozici u servírky, která se vždy přišla hned po příchodu na snídani zeptat, co bysme rádi k pití. Co jsme si řekli jsme dostali - čili čaj i kávu přinesla v dostatečném množství v konvičkách, abychom si dali, kolik chceme.

Večeře - vždy jsme měli den předem u večeře zvolit jídlo ze 2 variant na další večer. Večeře se skládala z polévky, hlavního chodu a dezertu. Vše chutné, všechno jsme s chutí snědli, jen jsme se podivovali nad rakouskými kombinacemi, ale už jsme se s tím jinde setkali jindě na jídelníčku, tak jsme to přesto vyzkoušeli - např. smažený řízek s rýží :-) Ale vždy tea druhá varianta byla normálnější, takže vybral by si snad každý. Co jsme měli možnost vyzkoušet tak bylo - rajská, zeleninová a česneková polévka, pangasius s omáčkou a rýží, sekaná se sázeným vejcem a hranolkami, krůtí plátek v omáčce se žampiony a těstoviny, čočka s brambory a uzeninou, řízek s rýží. Každou večeři doplňoval ještě salátový bufet složený z několika druhů salátů, které si host mohl nabrat v jakémkoliv množství jako přílohu. Dezerty - smetanovo-pudinkový krém s malinami, tvarohový knedlíček s merunkou a opraženou strouhankou, melounový koktejl ze 3 druhů chlazeného melounu a navrch kopeček citronové zmrzllny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Jedná se o rodinný hotel a personálem je zde tato rodina plus pár dalších. Všichni neskutečně pohotoví, jen si člověk sedne, už se o něj personál zajímá, nosí vše, doplňuje, opravdu to tam kmitá a nic nechybí. Sotva máte pocit, že už by mohl někdo přijít na obsluhu např. pití, už tam je a ptá se.

Hotel je situován přímo u jezera, takže jsme snídali přímo u hladiny, v povzdálí hory, nádhera, ohromující atmosféra.

U hotelu je malá terasa odkud je možné skočit rovnou do jezera. Odpočinout se dá na lehátcích, jsou zdarma.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

byli jsme v létě, nevyužili jsme

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

6 km od města Zell am See - krásnou procházkou se dá jít po okraji jezera, kousek od hotelu se dá využít lodní přepravy do okolních míst podél jezera, mmj. i do Zell am See. Perfektně si tu člověk může zaběhat. Půjčit kolo a projet podél jezera.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Velký dojem a klidně bychom se vrátili. Okolí tedy dělá hodě svoje. Je tam překrásná příroda a panoramata.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Salcbursko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání